Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

30% Reducere de Pret la Robotul de bucatarie Philips HR7628/00

Oferta cu stoc limitat la robotul de bucatarie Philips HR7628/00, 650W, Alb. Este la reducere si costa cu 30% mai putin. Profita de oferta si usureaza-ti viata in bucatarie!

Prepararea in casa a alimentelor delicioase nu a fost niciodata atat de usoara ca acum cand exista o multitudine de roboti de bucatarie!

Promotie Robot de bucatarie Philips HR7628

Promotie Robot de bucatarie Philips HR7628

Prezentare Philips HR7628/00

Acest robot de bucătărie din colecţia Philips Daily are un design compact ce include un bol de 2,1 l şi un blender de 1,75 l, precum şi o varietate de accesorii de înaltă performanţă. Tehnologia PowerChop este o combinaţie între forma lamei de tăiere, unghiul de tăiere şi castronul interior, care oferă rezultate de tocare superioare atât pentru ingredientele moi, cât şi pentru cele tari.

Spre deosebire de alţi roboţi de bucătărie mai ieftini, acest robot de bucătărie Philips nu are un canal vertical interior în mijlocul bolului. Aceasta înseamnă că supele şi alte lichide nu vor ieşi din mijlocul bolului, păstrând curate robotul de bucătărie şi blatul de lucru. Astfel asamblarea aparatului este mult mai uşoară – ajunge să apăsaţi suportul aparatului în bol, ghidat de cuplajele de fixare a formei.

Noul robot de bucătărie Philips Daily Collection este prevăzut cu un tub de alimentare cu 40% mai mare decât la modelul anterior HR7625, economisind timpul de pre-tăiere a fructelor şi legumelor.
Toate accesoriile robotului de bucătărie Philips pot fi puse în raftul de sus al maşinii de spălat vase pentru curăţare uşoară.

Detalii tehnice
General Putere (W) 650
Trepte de viteza 2 + puls
Capacitate bol (l) 2.0
Capacitate blender (l) 1
Accesorii Instrument de framantare
Disc emulsifiere
Disc granulare
Disc tocare (grosier)
Disc feliere (grosier)
Lama S din Otel inoxidabil
Blender
Altele Culoare Alb

Leave a Reply