Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Acord de Licenta la aplicatia pentru analiza economico-financiara Xtreme Sheet

Acord de Licenta la aplicatia pentru analiza economico-financiara Xtreme Sheet

1) Certificare
Prin instalarea si utilizarea produselor electronice furnizate de S.C. MACROSTANDARD EDITURA SI INFORMATICA S.R.L., denumit in continuare PRODUCATOR, dumneavoastra, in calitate de UTILIZATOR, certificati ca ati citit acest Acord de Licenta, ati inteles termeni lui si sunteti de acord sa respectati toate clauzele si conditiile stipulate in cadrul acestuia.

Daca nu sunteti de acord cu termenii, clauzele si conditiile stipulate in cadrul acestui Acord de Licenta NU INSTALATI PRODUSUL ELECTRONIC SI STERGETI IMEDIAT ARHIVA IN CARE SE AFLA!

Prin produs(e) electronic(e) se intelege conform acestui Acordul de Licenta, orice document electronic achizitionat sau/si primit gratuit, pentru a fi utilizat pe un computer personal insotit sau nu de documente si/sau anexe pe suport electronic sau tiparit.
Prin UTILIZATOR se intelege persoana juridica/fizica ce a achizitionat si achitat produsele electronice sau/si le-a primit gratuit de la PRODUCATOR.

2) Dreptul de licenta
Prin acceptarea termenilor acestui Acord de Licenta si dupa achitarea contravalorii produselor electronice in conditiile specificate in oferta de cumparare primita, a facturii fiscale
sau in contractul de vanzare/cumparare semnat, intrati in posesia dreptului de utilizare al produselor electronice. O licenta reprezinta dreptul legal de utilizare al unui produs electronic pe un singur calculator. Utilizarea se poate face doar dupa primirea seriei de functionare si inregistrarea produsului electronic conform cerintelor constructive.

Detinatorul dreptului de utilizare al produsului electronic: specificat pe factura de achizitie
Denumirea si versiunea produsului electronic platit sau distribuit gratuit impreuna cu un alt produs electronic platit: Xtreme Sheet, versiunea este specificata pe factura de achizitie
Numarul licentelor de utilizare si/sau al instalarilor: specificat pe factura de achizitie
Seria de activare: se acorda prin telefon dupa incasarea pretului produsului electronic si la cererea UTILIZATORULUI. Daca Xtreme Sheet este distribuit gratuit impreuna cu un alt produs electronic platit, cheia de utilizare se acorda dupa incasarea pretului produsului platit.
Termen de utilizare al produsului electronic: nelimitat in timp dar limitat la numarul de instalari platite de UTILIZATOR ori primite gratuit
Produs electronic destinat utilizarii pe un server de retea: NU

3) Dreptul de autor
Toate drepturile de autor asupra continutului produselor electronice, design-ului si scriptului vizibil ori ascuns si al celui criptat apartin societatii PRODUCATORULUI. Orice incalcare a reptului de autor si a proprietatii intelectuale se pedepseste conform legii statului Roman.

4) Drepturi si obligatii
Produsele electronice nu pot fi decriptate, deparolate, dezasamblate, modificate, recriptate si reparolate sub un nici un fel si sub nici un motiv.
Este interzisa vanzarea/revanzarea si/sau orice distribuire sub o alta denumire.
Se interzice separarea partilor componente, si utilizarea separata a acestora.
Este interzisa atibuirea succesului sau a insuccesului in afaceri pe seama utilizarii produselor electronice si asocierea denumirii acestora si al producatorului in orice documente, notele interne si materialele date publicitatii.

PRODUCATORUL nu este obligat sa acorde gratuit o noua serie de activare UTLILIZATORULUI daca acesta din urma a epuizat toate cheile achizitionate.
PRODUCATORUL nu are nici o obligatie in cazul defectiunilor aparute in urma accidentelor, abuzului, a utilizarii defectuoase sau a nerespectarii conditiilor de lucru specificate in instructiunile de instalare si utilizare.
Nu raspundem pentru deteriorarea altor programe si sisteme soft sau componente hard de pe computerele pe care functioneaza produsele electronice si nici pentru infrastructura retelei in care sunt instalate.
Nu raspundem pentru daunele sau lipsa cresterii veniturilor/profiturilor a reducerii cheltuielilor/costurilor si/sau a cresterii/scaderii incasarilor/vanzarilor de pe urma utilizarii produsului electronic de catre angajatii utilizatorului.
Notificarea catre PRODUCATOR a unor daune de orice natura si in orice mod provocate de utilizarea produselor electronice nu poate depasi in nicio cirmunstanta suma platita de UTILIZATOR pentru drepturile de utilizare diminuata cu taxele de comercializare.
UTILIZATORUL are dreptul sa realizeze copii de siguranta ale produsului electronic pe suporti de inregistrare si/sau stocare si sa utilizeze produsul conform cu specificatiile si instructiunile de lucru furnizate de PRODUCATOR in materialele puse la dispozitie ori pe site-ul sau.

5) Garantie
PRODUCATORUL nu acorda nicio garantie pentru produsul electronic vandut. UTILIZATORUL este dator sa se asigure ca produsul electronic ii este necesar si folositor si ca poate sa il utilizeze la capacitate maxima.

6) Litigii
Acordul de Licenta, in totalitate, se supune si se aplica in conformitate cu legile romanesti. Orice litigii se vor solutiona pe cale amiabila de partile implicate, iar cele nesolutionate vor fi solutionate de catre organele competente din localitatea de resedinta a PRODUCATORULUI.

Pentru intrebari in privinta acestui Acordul de Licenta contactati telefonic sau prin e-mail producatorul inainte de emiterea comenzii.

MacrostandarD Business Analyst este cel mai avansat program pentru analiza financiara!

MacrostandarD Business Analyst este cel mai avansat program pentru analiza financiara!
Click pe imagine pentru mai multe informatii!

Leave a Reply