Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Au inceput reducerile de inceput de an scolar

Magazinele online au o alta ocazie ca sa reduca preturile si sa se scape de produsele care au rulaj redus ori care nu se mai produc si au ramas pe stoc. Printre acestea se numara rechizite, telefoane, calculatoare dar si televizoare si electrocasnice de parca la liceu te duci cu aragazul dupa tine.

Mai jos v-am selectat cateva produse pe care noi le consideram necesare unui elev si care sunt cu pretul redus, acum la inceput de an scolar.

Pe primul loc ar fi rechizitele scolare care trebuie reinnoite. Noi am ales cateva magazine online de unde puteti cumpara caiete, pixuri, carti, ghiozdane si alte lucruri necesare unui elev. In ceea ce priveste rechizitele, recomandarea noastra este sa cumparati penare echipate cu tot ce are nevoie copilul pentru scris.

Promotie carti pentru copii de la editura Poseidon

Promotie carti pentru copii de la editura Poseidon
Preturile pornesc de la 5,49 lei!

Dar sa lasam lucrurile marunte si bratarile de fitness si sa va arat si un telefon mobil cu pret redus care poate sta in ghiozdanul unui adolescent: Asus Zenfone Selfie ZD551KL. Telefonul costa sub 1000 lei acum pentru ca are pretul redus cu 28%. Telefonul are procesor Octa-Core 1.5GHz, ecran IPS Capacitive touchscreen 5.5″, 3GB memorie RAM, 32GB memorie Flash, camera de 13MP, Wi-Fi, 4G, este Dual Sim si are instalat Android v5.0 (Lollipop).

Telefonul poate fi cumparat cu pretul redus de aici:
Smartphone Asus Zenfone Selfie ZD551KL

Reduceri la rechizite online

Reduceri la rechizite online

penare echipate

penare echipate

Asus Zenfone Selfie ZD551KL

Asus Zenfone Selfie ZD551KL

Leave a Reply