Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Bell Axami este seducatoare

Setul de lenjerie intima de lux, Bell Axami este alegerea excelenta pentru femeile care adora lenjeria intima de lux de cea mai inalta calitate. Piesele setului de lux Bell Axami fac parte din colectia “In Bloom” a producatorului polonez Axami.

Bell Portjartier Axami
Portjartier BELL este un accesoriu extrem de interesant care cu siguranta va atrage privirile ca un magnet. Portjartierul BELL are un design elegant si seducator, menit sa sublinieze senzualitatea soldurilor si a taliei feminine. Tulle-ul de culoare neagra este combinat cu broderie rafinata cu sclipiri argintii, portjartierul fiind decorat cu o bijuterie fina si fundita sic din satin. Se inchide la spate si are jartiere reglabile.

Bell Sutien Balconet Axami
Sutienul Balconet Soft BELL combina rafinamentul broderiei cu patrunzatorul negru. Sutienul BELL este confectionat din materiale de cea mai inalta calitate. Tulle transparent si delicat din partea de sus a cupelor, decorat cu broderie florala, dezvaluie intr-un mod discret frumusetea formelor feminine. Materialul bretelelor si cel de la spatele sutienului este realizat din microfibra aderenta de culoare neagra.

Bell Slip Axami
Slipul BELL este ca un compliment adus senzualitatii si frumusetii feminine. Slipul este confectionat in fata si in spate din microfibra de cea mai inalta calitate, iar pe lateral este realizat din tulle transparent, in misteriosul negru, si broderie rafinata argintie.

Bell Slip Tanga Axami
Slipul Tanga Bell este captivant, ispititor, elegant si seducator. Slipul tanga este confectionat din tulle transparent combinat cu broderie rafinata cu accente argintii. Materialele de cea mai inalta calitate asigura un maxim de confort iar design-ul fermecator cucereste iremediabil.

Bell Manusi Axami
Manusile BELL sunt confectionate din tulle sofisticat, in clasicul negru si sunt decorate cu elemente rafinate argintii.

Magazine online unde gasiti aceasta lenjerie intima seducatoare
Astratex

Lenjerie intima de lux Bell Axami

Lenjerie intima de lux Bell Axami

Lenjerie de lux Bell Axami

Lenjerie de lux Bell Axami

Slip Bell Axami

Slip Bell Axami

Slip Tanga Bell Axami

Slip Tanga Bell Axami

Leave a Reply