Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Camasi pentru barbati eleganti marca Catalin Botezatu

Camasile pentru barbati marca Catalin Botezatu sunt obligatorii la o tinuta eleganta. Au stilul si rafinamentul cerut la un eveniment special. Camasile Catalin Botezatu sunt fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.

Iata patru camasi pentru ocazii speciale cu croiul modern, slim fit, ideale pentru a va face remarcati. Prima propunere este cu pret redus.
Marimea 46 are croiul clasic.

ACEASTA OFERTA ESTE EXPIRATA!

Vezi oferta magazinului online Boutique Mall pentru camasi barbatesti

Camasa Barbati
Camasi Barbati Aviator

Pret 169,9 lei fata de 199

Aceasta camasa Aviator este perfecta pentru a fi purtata cu jeansi, datorita contrastului de pe guler, a cotierelor si epoletilor care dau o nota interesanta modelului. Articolul este personalizat pe piept si pe spate cu emblema colectiei “Aviator” by Catalin Botezatu, astfel incat este usor de recunoscut ca fiind o creatie Catalin Botezatu. Poarta aceasta camasa la o iesire cu prietenii, la un eveniment casual sau cand vrei pur si simplu sa ii impresionezi pe cei din jurul tau.

Materiale: 80% bumbac 20% poliester.

Camasa barbati
Camasa barbati

Pret 309 lei

Camasile cu guler inalt sunt un “must have” datorita masculinitatii si elegantei emanate. Acest model de camasa este recomandat la un costum elegant, fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile. De asemenea, ea poate trece catre linia sport eleganta prin asocierea cu un pantalon simplu. Este o camasa care a fost creata sa va ajute la ocazii speciale.
Materiale: 100% bumbac.

Camasa barbati – Clock Shirt
Camasa barbati - Clock Shirt

Pret 239 lei

Clock shirt-ul este camasa care iti da posibilitatea sa iti pui in evidenta ceasul, dar in acelasi timp, iti ofera posibilitatea sa il privesti fara a mai fi nevoit sa iti ridici manseta. Este o camasa eleganta, tip business, dar si plina de fantezie.

Compozitie: 80% bumbac, 20% poliester.

Camasa Barbati Clasica
Camasa Barbati Clasica

Pret 199 lei

Un model de camasa clasica, recomandat la un costum elegant. De asemenea, ea poate trece catre linia casual prin asocierea cu un pantalon simplu sau, de ce nu, cu un jeans.

Materiale: 100% bumbac.

Leave a Reply