Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cartile bune se citesc in vacanta!

Cartile bune se citesc in vacanta iar cartile cu pret redus se cumpara acum!

Veste buna! Libris ofera peste 140 de mii de carti la pret redus luna aceasta, cu discount de pana la 78% si pentru orice carte comandată clienții beneficiază de livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii.

Numai în această săptămână Editura Nemira ofera cititorilor 35% reducere pentru sute de titluri îndrăgite. Ai şansa să de bucuri de volume alese, autori de prestigiu si noutăţi abia ieşite din tipar precum Stephen King – Sub Dom, Lavinia Bârlogeanu – Jung îndrăgostit de suflet, Bruno Tackels – Ariane Mnouchkine şi Theatre du Soleil, Gheorghe Săsărman – Cuadratura cercului, George R.R. Martin, Lisa Tuttle – Furtuna pe Windhaven şi multe altele.

Targul de carte continua la Nemira

Targul de carte continua online cu peste 300 de titluri cu 35% Reducere

INTRE ACTE de Radu Beligan20% reducere la cartea maestrului Radu Beligan. Cartea de însemnări a maestrului Radu Beligan, “Între acte” s-a vândut în 1.500 de exemplare la Salonul Internațional de Carte Bookfest, fiind cel mai bine vândut titlu al Grupului Editorial ALL la acest târg. Doar în ziua lansării cărții “Între acte” în prezența autorului Radu Beligan s-au vândut 700 de exemplare.

INTRE ACTE de Radu Beligan
Pret online: 34.90 RON
Pret special: 27.92 RON
Economisesti: 6.98 RON (20.00%)

Cu o carieră de 75 de ani și o notorietate indiscutabilă în lumea teatrală internațională, Radu Beligan poate fi considerat, fără îndoială, un caz unic în istoria teatrului. Însă originalitatea sa nu e dată doar de aceste recorduri, ci mai degrabă de viziunea pătrunzătoare (care îi permite să emită judecăți esențiale privitoare la fenomenul teatral) și de o calitate care pentru mulți s-ar putea să fie o reală surpriză: aceea de intelectual și om de cultură, capabil să emită un discurs foarte valoros privitor la întregul peisaj cultural european.

Între acte este o culegere de însemnări, cugetări, rememorări și comemorări care constituie tot atâtea documente ale istoriei și filosofiei teatrului. Fie că istorisește o anecdotă, fie că povestește o întâlnire cu Salvador Dali sau cu Eugen Ionescu, fie că alcătuiește tablouri succinte și grăitoare ale monștrilor sacri ai scenei românești, fie că face subtile analize conceptuale ale fenomenului teatral, Radu Beligan rămâne inconfundabil.

Și poate că nu există o confirmare mai bună a acestui verdict (chiar dacă în acest volum veți găsi astfel de confirmări din partea unor personalități ale culturii universale) decât candida interpelare pe care ne-o dezvăluie autorul: „Un ţigănuş de vreo zece ani se apropie de mine în târg la Bolintin: «Nu eşti dumneata artistul ăla care a jucat în filmele alea?»“

Ana Blandiana este autoarea lunii iunie iar cartile scrise de autoare au 20% reducere si sunt cu autograf. In lista de carti cu reducere o sa gasiti “Opera poetica I+II”, “Audiobook-ul CD Intoarcerea lui Arpagic”, “Spaima de literatura”, “Patria mea A4. Poeme noi” si “Refluxul sensurilor”.

Ana Blandiana este autoarea lunii iunie

Ana Blandiana este autoarea lunii iunie

101 carti de citit intr-o viata

240 de carti prezente Bookfest 2013 sunt acum cu pana la 40% Reducere

240 de carti prezente Bookfest 2013 sunt acum cu pana la 40% Reducere

Pe langa promotiile de mai sus gasiti cartile edituri Corint cu 40% reducere, 240 de carti prezente Bookfest 2013 sunt acum cu pana la 40% reducere prin libraria online Elefant.

40% Reducere la cartile edituri Corint

40% Reducere la cartile edituri Corint

Profita de reduceri si fa-ti norma de cultura pe luna aceasta!

Leave a Reply