Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Carucior 2 in 1 Tala Blue cu 25% Pret Redus

Da inca nu te-ai hotarat ce carucior de copii sa cumperi, poate reducerea de 25% te fac sa te decizi. Caruciorul 2 in 1 Tala Blue arata superb se afla in promotie asa ca nu mai astepta inca 9 luni pana te decizi ce culoare vrei!

Cumpara caruciorul sport Tala Blue si primesti o husa pentru picioruse plus o geanta pentru mamici! Geanta are maner cu lungime ajustabila, este prevazuta cu 2 buzunare exterioare si un buzunar interior.

Carucior 2 in 1 Tala Blue

Carucior 2 in 1 Tala Blue

Tala este un carucior prevazut cu un landou (pentru varsta 0 – 6 luni) care se poate transforma in modul sport cu usurinta. Husa este confectionata din materiale de calitate superioara. Copertina este reglabila si detasabila iar cosul pentru accesorii este incapator si foarte practic. Landoul este confortabil, modern si usor de utilizat, putand fi asezat in ambele parti, atat cu fata la directia de mers, cat si cu fata la parinte. Caruciorul are 4 roti, cele din fata sunt pivotante iar cele din spate sunt prevazute cu frana.
Modulul sport este ideal pentru copii cu varsta de la 6 la 36 de luni si cu greutatea de pana la 15 kg. Pentru siguranta copilului caruciorul este prevazut cu o centura de siguranta cu prindere in 5 puncte o bara de protectie moale si detasabila. In modul sport poate fi inclinat in 3 pozitii. Spatarul poate fi reglat cu ajutorul unei catarame.

Leave a Reply