Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Ce preferi un incarcator foto rapid sau unul ieftin?

Cand vine vorba de incarcarea acumulatorilor foto-video, fiecare se gandeste la viteza, pana afla cat costa un incarcator rapid. Incarcatorul pentru acumulatori Li-Ion tip NP-FM50/51/70/90, NP-F330/550/750 realizat de Power3000 este unul ieftin dar care isi face treaba destul de repede.

Practic, la pretul pe care il platesti pe un incarcator scump, poti cumpara trei incarcatoare ieftine ca cele realizate de Power3000, cu care sa incarci trei acumulatori foto in acelasi timp. Per ansamblu iesi in castig.

Incarcatorul pe care il prezentam mai jos este unul inteligent care are procesor pentru verificarea nivelului de incarcare a acumulatorului si se decupleaza automat cand este incarcat. Timpul de incarcare al unui acumulator variaza intre o ora si 4 ore, in functie de capacitatea acumulatorului si de modul de alimentare. Alimentarea se face la 220v sau de la 12v (auto). Puterea scoasa este de 8,4V sau de 4,2V, in functie de tipul de alimentare. Incarcatorul vine si cu cablu adaptor pentru masina.

Functionarea incarcatorului este simpla:
– Led-ul din stanga (“Status”) indica culoarea rosie cand incarcatorul este conectat la curent.
– Led-ul din dreapta (“Charge”) indica culoarea rosie in timpul incarcarii acumulatorului. Cand acumulatorul este incarcat, ledul va indica culoarea verde.

Incarcatorul costa doar 68 de lei si este compatibil cu acumulatorii Li-Ion tip NP-FM50/51/55H, NP-FM70/90, NP-F330/F550/F750/F930/F950/F960, NP-QM50/QM70/QM90.

Pentru achizitie online vezi link-urile:
– spre F64 Incarcatoare Foto-Video Power 3000;
– spre Cel Incarcator pentru acumulatori Li-Ion;

Incarcator pentru acumulatori Li-Ion Power 3000
Incarcator pentru acumulatori Li-Ion Power 3000
Incarcator pentru acumulatori Li-Ion

Incarcator pentru acumulatori Li-Ion

Incarcator pentru acumulatori foto-video Li-Ion

Incarcator pentru acumulatori foto-video Li-Ion

One comment on “Ce preferi un incarcator foto rapid sau unul ieftin?

  1. […] acesta nu se adreseaza doar fotografilor/videografilor ci si parintilor care au casa plina de jucarii electrice pentru copii si au priceput ca mai ieftin […]

Leave a Reply