Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cele mai dorite jucarii LEGO

Ce copil nu-si doreste un joc Lego? Dovada ca toti vor un Lego este succesul de care se bucura compania in randul copiilor dar si al adultilor. De altfel, recordurile mondiale la cele mai mari si complexe constructii din piese lego sunt obtinute de adulti nu de copii.

Cateva cuvinte despre compania Lego
Compania a fost infiintata de Ole Kirk Christiansen in 1932 la Billund, Danemarca. Cuvantul “Lego” vine de la prescurtarea din daneza a cuvintelor “leg godt”, care inseamna a te juca bine. In latina Lego inseamna a pune la un loc.
In 1964 a inceput fabricarea primei caramizi Lego, astazi numarul lor depasind 6 miliarde de bucati.
In 2014 Lego a depasit Mattel, in prezent vanzandu-se, in medie, 10 seturi Lego pe secunda.
Legoland a devenit un parc tehnic si de distractii (Legoland Discovery Center) foarte cautat de copii, numarul lor ajungand la 11.
In prezent, pe langa jocurile de constructii se produc figurine si seturi cu teme din filmele si cartile de povesti pentru copii. In plus, sunt lansate jocuri video pentru toate platformele de gaming existente.
Mai nou, grupul investeste in energie regenerabila, construind eoliane offshore. Tinta lor este ca pana in 2020 toata energia utilizata sa fie regenerabila.
In 2014 a aprut primul film de cinematograf cu personajele Lego. Actori celebrii precum Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Nick Offerman, Alison Brie, Liam Neeson si Morgan Freeman, au imprumutat vocile personajelor animate.
Cel mai nou parteneriat il au cu Warner Bros pentru realizarea unui set de constructii bazat pe personajele din desenul animat Scooby-Doo.
Dar, Lego nu produce doar jucarii, are si programe educationale folosite in centre de invatare iar cartile educative Lego sunt si ele cautate de parintii care stiu cum sa creasca un copil. Mai mult, au fost demonstrate stiintific calitatile benefice asupra dezvoltarii copiilor. Cu cat copii intra mai devreme in contact cu pielele lego cu atat isi vor dezvolta abilitati motrice, rabdarea si inteligenta.

Mai jos va prezentam cele mai dorite jucarii Lego. Dati un click pe imagine si veti fi directionati in sectiunea din site de unde va puteti alege jocul favorit. In paranteza am trecut numarul aproximativ de rezultate returnate.

Lego Duplo

Lego Duplo (365)

Lego Friends

Lego Friends (540)

Lego City

Lego City (550)

Lego Creator

Lego Creator (105)

Lego Technic

Lego Technic (120)

Lego Chima

Lego Chima (160)

Lego Star Wars

Lego Star Wars (250)

Lego Turtles

Lego Turtles (90)

Lego Disney Princess

Lego Disney Princess (245)

Lego Hobbit

Lego Hobbit (25)

Caramida rosie Lego

Caramida rosie Lego

The LEGO® Movie – Official Main Trailer
The LEGO Movie - Official Main Trailer

Leave a Reply