Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cu Rohnson Slow Juicer Vita Max R450 stoarceti cu 50% mai mult suc

Rohnson Vita Max R450 este un storcator prin presare la rece care se deosebeste fata de clasicele storcatoare prin faptul ca extrage un maxim de nutrienti, vitamine, arome si suc in cel mai scurt timp si cu cel mai mic consum de energie.

Rohnson Vita Max R450 face parte din categoria storcatoarelor Slow Juicer si este varianta ieftina a modelelor profesionale de la Hurom. Cu toate ca este mult mai accesibil ca pret, Rohnson R450 face sucuri deosebite din orice tip de legume și fructe zemoase: citrice, mere, pere, pepene, castravete, roșii, kiwi, căpșuni, cireșe, vișine (fără sâmburi), rodie etc.. Mai mult, stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, țelină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc.

Rohnson Slow Juicer Vita Max R450 este un storcator necentrifugal ce foloseste o tehnologie revolutionara de stoarcere cu un ax spiralat cu ajutorul caruia se obtine prin presare la rece o stoarcere naturala a sucului din fructe sau legume. Fructele sunt zdrobite de către ax și împinse mai în față unde sunt presate între sita și axul spiralat, astfel aceasta stoarcere permite pastrarea tuturor enzimelor si nutrientilor, degradarea acestora prin incalzire sau frecare neavand loc, precum in cazul storcatoarelor clasice.

Rohnson R450 a fost creat pentru cei care isi doresc o mai mare varietate de sucuri decat cele realizate cu storcatoarele centrifugale, reusind sa extraga suc din grau incoltit, patrunjel, si din alte verdeturi, din care era imposibila extragerea sucului pana acum.

Prin utilizarea acestei noi tehnologii de stoarcere la viteza mica pulpa iese mult mai uscata obtinind, cu 50% mai mult suc fata de storcatoarele clasice si pastrarea mai multor vitamine.

Rohnson Vita Max R450 include si accesoriu feliere/curatare samburi pentru mere si pere.
Viteza de lucru este de 80-90 rotatii pe minut, deci sucul se face mai incet decat la clasicele storcatoare, dar este mult mai consistent si mai sanatos.
Pretul unui storcator Rohnson R450 variaza intre 600 si 700 lei, dar pentru sanatatea dvs. merita.

Storcator Rohnson Slow Juicer Vita Max R450

Storcator Rohnson Slow Juicer Vita Max R450

Rohnson R-450 vitaMAX
Rohnson R-450 vitaMAX

Leave a Reply