Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Tutorial cum sa faci o blenda foto de reflexie ieftina

Blenda foto de reflexie te scuteste de o cheltuiala mai mare, inlocuind de multe ori cu succes o lumina sau un blit. Blenda cu suprafata argintie (silver) reflecta o lumina rece, naturala, si se foloseste la exterior.

In acest tutorial foto va arat cum sa faceti o blenda foto silver de reflexie foarte ieftina, care sa nu treaca de 10-15 lei. Pretul unei blende “adevarate” porneste de la 25 de lei, dar ca sa ai o blenda foto de calitate trebuie sa mai dai inca de 2-3 ori mai multi bani.
Aveti nevoie doar de o foaie de carton, folie de aliminiu si banda adeziva transparenta. O pereche de “papuci fermecati” care sa faca toata treaba este bine-venita…
Procedura este foarte simpla: se aplica pe o parte a foii de carton folia de aliminiu si se lipeste cu banda adeziva transparenta. Este de preferat ca marginile laterale sa poata fi adunate spre interior pentru a putea concentra lumina mai bine.

Blenda foto ieftina

Blenda foto ieftina

Blenda foto se mai numeste si panou reflectorizant si este foarte folositoare in portrete/beauty dar si in fotografia macro pentru ca lumineaza subiectul/obiectul foarte bine (in functie de cate lumina primeste). De cele mai multe ori blenda se foloseste la exterior pentru umplerea zonelor de umbra, dar un fotograf creativ o poate folosi in multe alte situatii, chiar si la interior.

Daca ai nevoie de o blenda foto adevarata cu care sa poti arata ca un profesionist vezi ofertele de pe site-urile
F64, iShoot si Photosetup si chiar Cel

Vezi si filmul de mai jos:

Cum sa faci o blenda foto de reflexie ieftina
Cum sa faci o blenda foto de reflexie ieftina
Blenda foto de reflexie ieftina

Blenda foto de reflexie ieftina

UPDATE: Intre timp am cumparat o blenda adevarata Fancier:

Prezentare Blenda reflexie 2in1 Fancier Gold/Silver, 90x120cm
Prezentare Blenda reflexie 2in1 Fancier Gold/Silver, 90x120cm

One comment on “Tutorial cum sa faci o blenda foto de reflexie ieftina

  1. […] data cand am facut blenda foto ieftina faceam poze inca cu telefonul, cu Galaxy S6. Intre timp am trecut la Galaxy S7 si mai nou la […]

Leave a Reply