Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

De sarbatori ninge cu cadouri

Sfarsitul de an aduce mai multe promotii de cat a adus tot anul (black friday). Craciunul ii mai indulceste si pe comercianti sa mareasca reducerile mai sus decat steluta din varful bradului.

Incet dar sigur, am intrat in febra cumparaturilor pentru sarbatorile de iarna, si ne vom opri abia cand vom vedea cutiile frumos impachetate sub brad si masa imbelsugata de Craciun.

evoMAG ofera cadouri la toate laptop-urile Dell din promotie. Cadourile constau in genti pentru laptop si jocuri pc. Acum poti cumpara un Laptop Dell Inspiron 3521 (Intel Celeron 1017U, 15.6″, 2GB, 320GB, Intel HD Graphics, USB 3.0, HDMI, Ubuntu) cu doar 1,279 lei. Iar, daca mosul dispune de suficient omat pe card poate scoate din tolba un Laptop Dell Precision M4600 (Intel Core i7-2820QM, 15.6″FHD, 16GB, 512GB SSD, nVidia Quadro 2000M@2GB, USB 3.0, HDMI, FPR, Tastatura iluminata, Win7 Pro 64) ce vine cu un cadou pe masura: Tableta Apple Mini iPad, 16GB, Wi-Fi de culoare Alba si gratuita.

Promotie Laptop-uri Dell insotite de cadouri

Promotie Laptop-uri Dell insotite de Cadouri

Promotia 7 zile de Craciun cu Reduceri chiar si de 50%

Promotia 7 zile de Craciun cu Reduceri chiar si de 50%
[OFERTA EXPIRATA]

Un cadou Russell Hobbs la fiecare comanda. Absolut fiecare client va primi un cadou in luna decembrie, dupa cum urmeaza:

  1. O cana si un sort Russell Hobbs pentru orice produs comandat din colectiile pentru gatit: Desire, Allure sau Creations;
  2. Un ceas de bucatarie pentru orice produs comandat din colectiile pentru mic dejun: Easy, Black Glass, Purity, Jewels, Jungle Green, Mono, Cottage, Mini Classic, Deluxe, Cottage Floral, Steel Touch, Glass Touch sau Storm Grey;
  3. Un mousepad pentru orice fier de calcat: Ironing sau Easy Store.

Cadouri Russell Hobbs

Cadouri Russell Hobbs[OFERTA EXPIRATA]

Asadar, in timp ce-ti faci cumparaturile pentru Craciun vei primi si un mic cadou pentru tine. Ramane doar sa-ti alegi produsul de care ai nevoie pentru a petrece clipe frumoase acasa in timp ce pregatesti bunatatile de sarbatori.

GSMART TE TRIMITE LA ROMA! Cumpara un telefon Gigabyte G-Smart din promotie si poti castiga o excursie la Roma! In plus mai poti castiga:

  1. Premiul 2: Smartphone Sierra S1
  2. Premiul 3: Smartphone Roma R2
  3. Plus 50 de carduri de memorie de 8 GB

GSMART TE TRIMITE LA ROMA

GSMART TE TRIMITE LA ROMA[OFERTA EXPIRATA]

Promotie Tv Led LG Cinema 3D 32LA620S, 81 cm, Full HD, MCI Dinamic 200, Triple XD Engine, Wi-Fi, Smart TV (4 ochelari 3D)

Promotie Tv Led LG Cinema 3D 32LA620S, 81 cm, Full HD, MCI Dinamic 200, Triple XD Engine, Wi-Fi, Smart TV (4 ochelari 3D)

Promotie Tv Led LG Cinema 3D 32LA620S, 81 cm, Full HD, MCI Dinamic 200, Triple XD Engine, Wi-Fi, Smart TV (4 ochelari 3D)
[OFERTA EXPIRATA]

Prezentare Tv Led Cinema 3D LG 32LA620S

Smart Home
Simplu, uşor de navigat şi cu opţiuni de personalizare, Smart Home vă ajută să petreceţi mai puţin timp modificând setări şi mai mult timp să vă bucuraţi de televizor.

Time Machine II
Nu mai trebuie să vă faceţi griji cu privire la programele preferate pe care nu le puteți viziona Cu noua versiune actualizată a funcției LG Time Machine, programele TV pot fi înregistrate astfel încât să puteţi derula, să puneţi pauză, sau să revizionaţi programele dumneavoastră preferate.
– Playback live: play, pauză, derulaţi, şi revizionaţi programele dumneavoastră preferate pe un hard drive extern.
– Înregistrare programată: Rezervaţi un program pe care nu aveţi timp să îl vizualizaţi.

Continut Premium 3D World
Cea mai bună selecţie de conţinut plăcut furnizat către dumneavoastră accesabil cu uşurinţă. Cardul pentru conţinut Premium selectează şi clasifică cel mai popular şi util conţinut din ţara dumneavoastră. Bucuraţi-vă de cel mai bun divertisment ori de câte ori doriţi. Intrați într-o lume în continuă expansiune a divertismentului 3D doar cu ajutorul telecomenzii! Cardul 3D WORLD de la LG vă oferă conţinut nelimitat 3D, inclusiv filme, sport, videoclipuri, clipuri educaţionale, şi mai mult!

Game World
Utilizând telecomanda magică sau un controller pentru joc, vă puteţi bucura de jocuri interactive, distractive pentru întreaga familie. Jocuri frumoase de toate tipurile şi genurile vor mulţumi aproape pe oricine.

SMART SHARE
Transmiteţi conţinutul media către multiple dispozitive wireless prin intermediul SmartShare.

Răsfoiţi şi transmiteţi fişiere din dispozitivele de stocare externe către ecranul imens al televizorului sau vizionaţi canale de televiziune pe dispozitive prin intermediul software-ului SmartShare. LG prezintă un adevărat Smart TV care se conectează la alte dispozitive mai uşor ca oricând. Bucuraţi-vă de conţinut fără constrângeri.

MHL
Conectaţi-vă şi urmăriţi conţinut HD de pe telefonul dumneavoastră pe ecranul televizorului prin intermediul cablului MHL şi controlaţi-l cu telecomanda Magic Remote. Telefonul este deasemenea încărcat în timpul conectării la televizor.

Miracast
Certificarea WiFi Alliance Miracast vă permite să vă bucuraţi de o conectare rapidă şi uşoară între TV, telefoane inteligente si tablete, toate acestea fără fire, permiţând transferul uşor şi partajarea conţinutului dumneavoastră digital direct pe ecranul televizorului.

Wireless Display (Wi-Di)
Tehnologia Intel WiDi (Display Wireless) vă permite conectarea uşoară şi rapidă între televizor şi laptop-uri fără fire sau reţea de internet.

Flicker-Free 3D
Bucuraţi-vă de un televizor 3D, care este mai confortabil pentru ochi, fără tremuratul specific imaginilor 3D.

Spre deosebire de televizoarele convenţionale 3D, LG CINEMA 3D Smart TV este certificată pentru lipsa tremuratului imaginilor şi oferă, de asemenea imagini mai luminoase 3D. Este mai lejer pentru ochi, oferind calitate 3D clară care iese din ecran.

IPS Panel
Secretul din spatele unghiului de vizionare superioară şi calitate este panoul IPS. Aşa cum calitatea boabelor de cafea determină calitatea cafelei, calitatea panoului IPS determină calitatea televizorului. Panoul IPS folosit de LG reprezintă motivul pentru care televizoarele LG TV sunt caracterizate de claritate, consistenţă şi fermitate.

LED
Ecranele LED afişează imagini de o luminozitate şi claritate excepţionale, pentru o calitate a imaginii de exceptionala.

Dynamic MCI 200
Motion Clarity Index este un indicator pentru claritatea de excepție a imaginilor în mișcare de pe display, care încorporează și indicatori ai ratei de contrast. Scanarea backlight în detaliu, reglarea avansată a intensității luminoase și motorul puternic completează performanța extraordinară în reducerea blurării imaginilor în mișcare.

Triple XD Engine
Bucuraţi-vă de perfecţiunea absolută de culoare, contrast şi claritate cu motoarele triplu XD. Cel mai recent motor LG şi cel mai avansat motor triplu XD vă aduce cel mai înalt nivel de excelenţă în culoare, contrast şi claritate cu cea mai bună calitate a imaginii şi performanţă.

Resolution Upscaler
Vă puteți bucura de conţinut de înaltă rezoluţie pe televizor! Situațiile în care conţinutul extern de pe internet sau dispozitive are o calitate slabă pe televizor se întâmplă frecvent, din cauza rezoluţiei mici a fişierelor. LG oferă o soluţie prin funcţia Resolution Upscaler, care îmbunătăţeşte considerabil rezoluţia conţinutului original şi oferă o calitate foarte bună pe un ecran mare.

Picture Wizard II
Picture Wizard II vă permite să reglaţi elemente ale imaginii cum ar fi nivelul de negru, culoarea, nuanţa şi claritatea.

Clear Voice II
Clear Voice II recunoaşte automat şi sporeşte volumul vocilor umane în filme şi emisiuni făcându-le mai uşor de auzit printre sunetele de fundal.

Smart Energy Saving
Funcţia Backlight Control controlează luminozitatea televizorului. Funcţia Screen Off vă permite să opriţi ecranul, păstrând audio pornit. Funcţia Standby Zero setează televizorul pentru un consum redus de energie, ajungând la un consum zero.

Profita de aniversarea Interlink si ofera cadouri speciale de Craciun cu 10% Reducere

Profita de aniversarea si ofera cadouri speciale de Craciun cu 10% Reducere

70% Reducere la jucarii de Craciun

70% Reducere la jucarii de Craciun

Instalatii luminoase de Craciun

Instalatii luminoase de Craciun

Cadouri cu transport gratuit de la FunGift

Cadouri cu transport Gratuit de la FunGift
[OFERTA EXPIRATA]

Ornamente magice de Craciun

Ornamente magice de Craciun

Cadouri Originals de Craciun

Cadouri Originals de Craciun

Cadouri de Top Craciun

Cadouri de Top Craciun

Promotia Blancheporte Totul pentru Craciun

Promotia Blancheporte Totul pentru Craciun

Leave a Reply