Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Despre MacrostandarD

Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. De la noi poti cumpara programe de analiza financiara, studia articole din domeniul economic si poti compara preturile la produsele oferite de cele mai bune magazine online din Romania.

MacrostandarD

Initial am gandit firma ca o editura care sa realizeze carti economice in format electronic, dar cum in 2002 piata era “incipienta” pentru cartile electronice ne-am indreptat atentia spre programele de analiza financiara.

Totusi, pentru o scurta perioada de timp (2 ani) activitatea principala a fost editarea cartilor si a brosurilor. Am editat si comercializat un dictionar financiar-contabil electronic, in format pdf: “DICTION@R FINANCIAR – CONTABIL GPL“. Ulterior, dictionarul a fost integrat ca suport teoretic in programele de analiza financiara, iar de cativa ani cea mai mare parte a sa este postata online. GPL insemna ghiduri practice de lucru.

Deoarece, din anul 2004 realizam si comercializam doar programe pentru analiza financiara, putem spune ca ne-am specializat in asa ceva. Intre timp, am adaugat in programele noastre pe langa functiile de analiza financiara si alte functii si comenzi utile unui economist in activitatea zilnica.

De exemplu, aplicatia de tipul add-ins realizata pentru Microsoft Excel, Xtreme Sheet, a devenit cu ultimele versiuni un adevarat utilitar necesar zilnic nu doar atunci cand realizati analize financiare. Despre programul pentru analiza financiara MacrostandarD Business Analyse putem spune ca este unic in domemiu, deoarece este realizat pentru Adobe Reader sub forma de document pdf inteligent.

Fara modestie, afirmam ca aplicatiile realizate pe platforma xls/xla si pdf/fdf reprezinta o adevarata revolutie in domeniul informaticii economice din Romania. Formatul xls este cel mai raspandit registru de calcul tabelar iar formatul pdf este cel mai versatil si accesibil format de document multiplatforma. Noi am creat primele aplicatii care functioneaza in interiorul lor. Practic, noi am introdus termenul de “document inteligent” in Romania odata cu lansarea dictionarului electronic in formatul pdf.

Deoarece perioada de criza prelungita a restrans piata pentru aplicatiile de analiza financiara am fost nevoiti sa supravietuim si sa ne adaptam. De aceea, din anul 2011 promovam si produsele si serviciile altor firme si magazine online pe acest site si blog. In acelasi an, am achizitionat domeniul MarketWall.ro unde promovam doar produse de calitate de la magazinele online afiliate. Din 4 august 2014 mai avem un site in care promovam doar produse pentru femei GirlsHaven.ro iar din februarie 2018 am realizat un site pe care promovam doar carti, birotica si papetarie www.macrostandard.eu

Asa cum am precizat mai sus, avem pe site-ul nostru mai multe sectiuni in care veti gasi diferite produse vandute de multe magazine online. Aceste sectiuni din site functioneaza ca un comparator de preturi, cu mentiunea ca noi nu favorizam niciun magazin, afisand un produs cu un pret mai mare deasupra unuia cu pretul mai redus. Ordonarea produselor pe siteul nostru este facuta in functie de pret, de la cel mai mic la cel mai mare. Aceste sectiuni le puteti accesa de la meniul de sus.

Pentru cine nu cunoaste, un comparator de preturi este un site ori o aplicatie care afiseaza preturile de vanzare pentru un produs de la mai multe magazine online, ajutand la decizia de achizitie si avantajand, din acest punct de vedere, cumparatorul. Primele asemenea comparatoare au aparut pe la mijlocul anilor ’90, si s-au dezvoltat mult in ultimii ani.

Leave a Reply