Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 cu 35% Reducere de Pret + Cadou

Cumpara chiar acum un epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 si pe langa picioare de invidiat te mai alegi o reducere de pret de 35% si un aparat de masaj facial Esperanza EBM002P in valoare de 49 lei. Avantajul tau pe langa frumusete este de 949 lei!

Philips Lumea utilizează o tehnologie inovatoare bazată pe lumină, denumită lumină intens pulsată (IPL), pentru a întrerupe ciclul de creştere a părului. La rădăcină sunt aplicate impulsuri delicate de lumină, iar după mai multe tratamente, părul nu mai creşte. Tehnologia IPL este disponibilă în saloanele de specialitate din 1997 dar Philips Lumea îţi oferă posibilitatea de a-ţi trata părul acasă, eficient şi uşor. Epilatorul Philips Lumea Prestige este încununarea a 14 ani de cercetare şi dezvoltare, în colaborare cu dermatologi renumiţi.

Philips Lumea Prestige este singurul dispozitiv IPL care oferă accesorii curbate unice, concepute pentru rezultate optime pe diferite zone ale corpului. Accesoriile diferă în funcţie de combinaţiile dintre formă, dimensiunea ferestrei şi filtru. Acest epilator oferă tratament specializat pe corp (picioare, braţe, abdomen) şi faţă (buza superioară, bărbie), zona inghinală şi zona axilară.

Bucura-te de o piele fara par pana la 8 saptamani cu epilatorul IPL
Philips Lumea Prestige BRI956

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu) + Aparat de masaj facial Esperanza EBM002P

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956/00 (Alb/Roz Auriu)
CADOU: Aparat de masaj facial Esperanza EBM002P

Philips Lumea epilator IPL BRI956 | Epilare profesionala, la tine acasa
Philips Lumea epilator IPL BRI956 | Epilare profesionala, la tine acasa
Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956

Epilator IPL Philips Lumea Prestige BRI956

Leave a Reply