Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Epilator Triple Action Beauty Wellneo cu 68% Reducere de Pret

Epilatorul Wellneo Triple Action Beauty este tot ce ai nevoie pentru o piele fină si fara cusur. Este epilator, indeparteaza parul de pe corp si indeparteaza calusul de pe calcaie si talpi. Triple Action Beauty Wellneo poate fi achizitiona cu pretul redus cu 65%.

Epilatorul Wellneo Triple Action Beauty este livrat cu 3 atașamente interschimbabile pentru o îngrijire maximă a corpului: epilator, îndepărtarea părului și îndepărtarea calusului cu 2 fețe. Cu un design ergonomic, dimensiuni compacte și acumulator reîncărcabil, este un dispozitiv pe care fiecare femeie trebuie să-l aibă în casa ei și în valiza ei de călătorie.
Capul de epilare Beauty Triple Action Beauty are 30 de pensete care elimină rapid și eficient părul nedorit din rădăcini, ceea ce înseamnă până la 4 săptămâni de piele perfect netedă. Când părul crește iarăși, acesta este mai fin și mai moale, ceea ce face mult mai ușor următorul proces de epilare.
Pentru îndepărtarea instantă a părului folosește capul de ras. Rasul este cel mai bun mod de a scăpa rapid de părul nedorit dacă nu vrei să aștepți ca acesta să crească îndeajuns pentru a fi epilat. Ajunge doar să pornești aparatul în câteva secunde și vei avea o piele fină fără absolut nici un fir de păr.
Pentru a finaliza acțiunea triplă pentru o piele netedă și fără cusur, al treilea atașament reprezintă o îndepărtare a calusului cu două fețe. Capul de rotație de mare viteză cu dispozitiv de îndepărtare a calusului va elimina în mod eficient calusurile de pe picioare pentru o piele frumoasă. Este realizat din două role pentru a capta pielea moartă din două părți, pentru o eficiență dublă.

Cumpara cu pret redus chiar acum
Epilatorul Triple Action Beauty Wellneo

Epilator Triple Action Beauty Wellneo

Epilator Triple Action Beauty Wellneo

Leave a Reply