Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

EVOLIO iSmart este un GOPRO la pret accesibil

In ultimii ani au aparut o multime de clone dupa camerele video de actiune GO PRO, dar nu toate se ridica la calitatea imaginii si la durabilitatea camerei originale. EVOLIO iSmart se vrea un GOPRO la pret accesibil dar fara rabat la calitate.

Punctul slab al variantei care filmeaza 4K este ca nu are decat 10 cadre/frame-uri pe secunda. Asta in conditiile in care costa de aproape 10 ori mai putin decat un GOPRO HERO4 Black. Camera poate inregistra la rezolutia de 1920×1080 pixeli cu 60 de frame-uri pe secundă si la rezolutia de 1280×720 px cu 120 de frame-uri pe secunda. Ce are in plus fata de GOPRO este display-ul de 2 inch care iti arata ce filmezi fara sa mai fi nevoit sa cumperi separat un ecran. Camera are o baterie de 970 mAh, suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta.

Camera sport Evolio iSmart dispune de cea mai larga conectivitate in segmentul sau avand atat conexiune USB, HDMI cat si Wi-Fi. Portul pentru MicroSD suporta card de pana la 32GB pe care poate sa inregistreaze 240 de minute in rezolutie FullHD si pana la 320 de minute in rezolutie HD.
iSmart poate fi utilizata atat sub apa, pe bicicleta, motocicleta sau in masina, datorita accesoriilor special concepute pentru aceste tipuri de filmari. Carcasa waterproof ii confera rezistenta la umiditate fiind ideala si pentru sporturile practicate in apa. Sistemul de prindere este asemanator cu cel de la GOPRO si beneficiaza de multe accesorii comune.

Pretul, este punctul forte al acestei camere sport cu performante remarcabile. In functie de varianta achizitionata, pretul camerei de actiune EVOLIO iSmart se gaseste intre 290 si 400 lei.

Pentru moment camera video sport EVOLIO iSmart poate fi cumparata de la magazinele online Cel sau evoMAG

Camera de actiune EVOLIO iSmart

Camera de actiune EVOLIO iSmart

Detalii tehnice Evolio iSmart
Inregistrare Filmare Full HD
Rezolutii filmare 4K (10fps); 2,7K (15fps); 1920x1080p (60fps); 1920x1080p (30fps); 1280×720 (120fps)
Rezolutii Imagine 12MP / 8MP / 5MP / 2MP
Suport Inregistrare microSD
Format MOV/ H.264 / JPEG pentru fotografii
Display Diagonala (inch) 1.5″
Tip Display LCD
Alimentare Tip Acumulator 900 mAh
Caracteristici Generale Dimensiuni 59.3 × 29.3 × 41.1 mm
Greutate 155 g
Culoare Negru cu argintiu
Continut pachet Camera, carcasa rezistenta la apa, alimentator, cablu microUSB, carpa pentru curatare, accesorii de prindere.
Conectivitate HDMI Micro HDMI
USB MicroUSB
Functii Speciale Altele Wi-Fi
Waterproof
Camera sport EVOLIO iSmart

Camera sport EVOLIO iSmart

Leave a Reply