Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Geanta foto de umar Lowepro Format 160 cu Pret Redus

Eram in cautarea unei genti foto de umar ceva mai mare, cand am dat peste oferta cu pret redus Lowepro Format 160. Am cumparat-o imediat si am platit cu 50 lei mai putin decat pretul obisnuit.

Geanta foto Lowepro Format 160 este compacta, cu un design modern si elegant, conceput special pentru a transporta o trusa foto completa, formata dintr-un aparat foto DSLR cu un obiectiv atasat, alaturi de alte 2 obiective suplimentare, blit, tableta si alte accesorii marunte. Geanta dispune de separatoare detasabile, cu arici, ce pot fi organizate in functie de echipamentul transportat. Lowepro Format 160 este realizata din materiale rezistente (600D Poliester) la apa, umiditate si praf, deci vine fara husa de ploaie.

Nu am DSLR, am doar aparat foto mirrorless si am cumparat-o pentru ca nu mai aveam loc in tocul foto pentru obiectivele cumparate si celelalte accesorii foto pe care le am si le port cu mine.

Specificatii tehnice Lowepro Format 160:

  • Dimensiuni interioare: 21 x 12 x 19.5 cm
  • Dimensiuni exterioare: 24 x 16 x 26 cm
  • Greutate: 0.3 kg

Geanta Lowepro Format 160 poate fi achizitionata de la
F64

Prezentare Geanta foto de umar Lowepro Format 160
Prezentare Geanta foto de umar Lowepro Format 160
Geanta foto de umar Lowepro Format 160

Geanta foto de umar Lowepro Format 160

Geanta foto de umar Lowepro Format 160

Geanta foto de umar Lowepro Format 160

Continut geanta foto Lowepro Format 160

Continut geanta foto Lowepro Format 160

2 comments on “Geanta foto de umar Lowepro Format 160 cu Pret Redus

  1. […] ca sa-l poti depozita/transporta mai usor este o problema minora pentru ca, de regula, am la mine o geanta foto pentru accesorii si este usor de […]

  2. […] sa vedem daca se mai freaca obiectivele intre ele pentru ca nu-mi place sa ma plimb cu geanta foto Lowepro Format 160 pe care o am si in care intra mult lucruri. Ramai sa vezi cum actualizez articolul cu noile […]

Leave a Reply