Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Laptop refurbished cu garantie pe viata

Un laptop nou are garantie de 1, 2 sau de 3 ani, in functie de optiunile de cumparare, pe cand unul reconditionat (refurbished) ce are componentele uzate inlocuite cu altele noi are garantie pe viata. Te intereseaza, pentru ca oferta este limitata?

De regula, magazinele care vand produse refurbished ofera o garantie de 3 ani care poate fi extinsa pana la 6, dar in cazul CIT Grup, garantia se extinde pe viata. Asa ca daca vrei sa cumperi un produs bun cpe care sa-l folosesti mai mult de 6 ani acceseaza link-ul de mai jos si fa cumparaturi:
CIT Grup ofera pentru o perioada limitata garantie pe viata. In plus, ai 60 de zile garantie de retur. Grabeste-te sa prinzi oferta!

Laptop-urile reconditionate pe care le-am vazut in oferta lor sunt toate marci renumite, au majoritatea SSD nou, Microsoft Windows 7 preinstalat si optiuni ieftine pentru licente Microsoft Refurbished Windows 8.1 Professional pe 32 bit sau pe 64 bit. La unele modele mai primesti si o geanta pentru laptop noua de dimensiunea ecranului. La CIT Grup toate produsele sunt testate de 3 ori pentru a fi siguri ca nu exista componente defecte, iar acolo unde exista se inlocuiesc. De exemplu, inlocuiesc hard disk-ul cu altul nou si de capacitate mai mare ori cu un SSD (SOLID STATE DRIVE), pun baterie sau tastatura noua. Alt lucru care face diferenta intre un produs second hand si unul reconditionat, este ca se livreaza ambalat in cutie, cu sistem de operare preinstalat, antivirus bonus, si toate cablurile aferente.
Vezi acest articol in care am explicat care este diferenta intre un laptop nou si unul reconditionat: Diferenta dintre produsele resigilate, renew, refurbished, second hand si cele noi

Laptop refurbished cu garantie pe viata

Laptop refurbished cu garantie pe viata

Leave a Reply