Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Laptop-uri Apple cu 15% Reducere [update]

Este momentul sa-ti schimbi laptop-ul cu unul performant, marca Apple! Acum poti sa-l schimbi deoarece toate laptop-urile Apple din oferta Elefant si Azerty sunt la reducere!

In oferta intra laptop-uri Apple MacBook Pro de 13 si de 15 inch si MacBook Air de 11 si de 13 inch, preturile pornesc de la 3.799 lei iar cea mai mare reducere este de 1.865 lei. Profitati imediat deoarece este cea mai mare oferta pentru MacBook de anul acesta!

Promotie laptop-uri Apple MacBook la Cel

Promotie laptop-uri Apple MacBook la Cel

Promotie Laptop-uri Apple

Promotie Laptop-uri Apple pe elefant.ro

Descriere MacBook Pro

Modelul MacBook Pro reprezinta cel mai avansat model de notebook creat vreodata de Apple.

Cu un ecran Retina inovator, arhitectura flash integrala, cele mai noi procesoare Intel si Design incredibil de subtire si usor la modelele de 13 si 15 inchi, duc notebook-ul la un nivel nemaivazut. Iar acest lucru e valabil pentru tot ceea ce vei crea cu el.

Noul MacBook Pro cu afisaj Retina are un afisaj cu rezolutie inalta: 5 milioane de pixeli, cu 3 milioane mai mult decat un televizor HD. La 220 de pixeli per inch, densitatea de pixeli a afisajului Retina este atat de ridicata, incat ochiul uman nu poate distinge intre pixelii individuali de la o distanta de vizualizare normala, astfel incat textul si grafica au o claritate incredibila. Afisajul Retina utilizeaza tehnologie IPS pentru un unghi de vizualizare de 178 de grade.

MacBook Pro cu ecran Retina subtire, usor si incredibil de puternic. Pentru a integra toate aceste lucruri intr-un design unic, a fost nevoie de concentrare maxima si decizii indraznete. Fiecare milimetru a fost conceput, proiectat, construit si asamblat la cele mai inalte standarde de performanta. Tehnologiile anterioare greoaie, precum unitatea hard disc rotativa si unitatile de disc optice au fost abandonate in favoarea tehnologiilor mai noi, de inalta performanta. De exemplu, stocarea flash tip PCIe este mult mai rapida si cu mult mai fiabila decat o unitate hard disc traditionala. Si ocupa cu pana la 90% mai putin spatiu. Este unul dintre multele motive pentru care MacBook Pro nu este doar extrem de capabil, ci si extrem de portabil.

Descriere MacBook Air

Modelul MacBook Air reprezinta cel mai portabil model de notebook creat vreodata de Apple.

Procesoarele Intel Core de a patra generatie cu Intel HD Graphics 5000 se ridica la inaltimea asteptarilor, pentru orice ai avea de facut. De la editarea de fotografii la navigarea pe internet, ai superviteza, folosind mai putina energie. Iar toata aceasta putere este incorporata intr-un design unibody incredibil de subtire de 1,7 cm, care cantareste doar 1,08 kg.

MacBook Air de 11 inchi are autonomie de pana la 9 ore intre incarcari, iar modelul de 13 inchi are o autonomie incredibila de pana la 12 ore. Asa ca poti sa lucrezi de dimineata pana seara fara sa-l incarci. Cand ai timp sa te relaxezi, ai la dispozitie pana la 9 ore de redare de filme pe modelul de 11 inchi si pana la 12 ore pe modelul de 13 inchi. Iar datorita modului standby de 30 de zile, poti sa pleci pentru cateva saptamani si apoi sa reiei totul de unde ai ramas.

Unul dintre motivele pentru care MacBook Air raspunde atat de rapid la comenzi este faptul ca e proiectat in intregime in jurul stocarii flash. De aceea, MacBook Air este mai usor si mai portabil decat notebookurile traditionale si ofera, de asemenea, acces mai rapid la date. Disponibil in capacitati de pana la 512 GB, stocarea flash de tip PCIe este de pana la de 9 ori mai rapida decat o unitate hard disc traditionala de 5400 rpm pentru notebook. Asa ca, atunci cand deschizi MacBook Air, acesta e imediat gata de lucru. Chiar si dupa o luna in standby, ecranul se aprinde cat ai clipi.

Laptop-uri Apple MacBook Pro si MacBook Air la Reducere

Laptop-uri Apple MacBook Pro si MacBook Air la Reducere

Leave a Reply