Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Bine ai venit in lumea Xbox One!

Xbox One este o consola de jocuri de ultima ora, un sistem nou pentru televiziune, si divertisment. De acum, nu va mai fi nevoie sa schimbi setarile TV pentru a te juca sau a viziona un film. Cu Xbox One, vei naviga rapid de la programul TV la filme, muzica si jocuri, doar cu ajutorul comenzilor vocale.

xbox one

xbox one

Cu Xbox One, jocurile sunt atat de realiste incat le vei putea confunda cu realitatea. Lasa-te prins in lumi cinematice cu caractere mai umane ca oricand. Bucura-te de televiziune, sport, muzica, filme si internet in moduri pe care nu le credeai posibile.

Xbox One ajunge sa te cunoasca. Invata rapid ce iti place si iti personalizeaza ecranul de Bun Venit. Si pentru ca fiecare Xbox vine cu Kinect el va raspunde in mod natural vocii, miscarilor si gesturilor tale.

Xbox One te aduce mai aproape de cei dragi. Vei putea vorbi cu prietenii pe Skype, in timp ce urmaresti meciul de footbal la TV. In plus, impresioneaza-ti prietenii cu scorurile obtinute in jocuri cu “Game DVR”, actualizate in timp real cu ajutorul stocarii in Cloud.

microsoft xbox one

microsoft xbox one

O noua experienta gaming!
Xbox One a fost construit de catre gameri, pentru gameri. Echilibrul perfect dintre putere si performanta, Xbox One, duce gamingul la un alt nivel, de un realism uimitor. Inteligenta artificiala avansata se adapteaza la modul tau de joc, generatia noua de multiplayer fiind mai inteligenta si mai rapida.

Grafica extrem de reala!
Lasa-te captivat in lumi cinematice care arata ca viata reala, cu caractere ce se simt umane, aproape de tine. Tehnologia avansata, inteligenta artificiala si puterea de procesare a Xbox One fac ca lumea din joc sa prinda viata. Arhitectura unica a Xbox One le permite jucatorilor sa experimenteze secvente cinematice realiste si de cea mai inalta fidelitate.

Game Multitasking!
Doar pentru ca tu nu joci, nu inseamna ca jocul trebuie sa se opreasca! Cu tehnologia Living Games si Cloud, jocurile vor face mereu parte din viata ta. Astfel, lucrurile pe care le faci intr-un joc vor ramane asa. Mai mult, jocurile pot fi sincronizate cu lumea reala, ceea ce inseamna ca cele mai recente informatii din lumea reala pot fi integrate in cadul jocurilor sportive. Inteligenta artificiala le permite prietenilor tai sa joace impotriva ta chiar si atunci cand nu esti disponibil. Cu Xbox One, jocul nu se opreste niciodata!

Un nou sistem de obiective!
Noul sistem de obiective din Xbox One are foarte multe detalii si ramane activ mereu pentru ca tu sa realizezi obiectivele dorite chiar si atunci cand nu te joci. Portalul este actualizat permanent. De asemenea, modul in care atingi obiectivul respectiv se poate face in mai multe feluri, iar portalul retine modul in care ai realizat acel obiectiv. Toate aceste realizari pot fi comparate cu cele ale prietenilor tai, tot ce trebuie sa faci este sa fii cel mai bun!

Lauda-te cu cele mai bune momente din joc!
Cu Game DVR este usor sa inregistrezi cele mai bune momente in joc. Xbox One pastreaza o inregistrare a gameplay-ului celui mai recent, astfel ca poti impartasi reluari cu prietenii pe retelele de socializare si pe Xbox Live.

Multitasking!
De ce sa alegeti intre doua lucruri care va plac, atunci cand le puteti face pe amandoua in acelasi timp? Xbox One va permite sa sariti de la televizor la un film sau la un joc intr-o clipa si apoi fixati-le una langa alta pentru a face doua lucruri simultan. Muzica si jocuri; Skype si evenimente sportive live. Divizati ecranul nu timpul!

Detalii tehnice
Platforma XBOX ONE
Procesor CPU x86-64 AMD Jaguar, 8 core-uri
Placa Grafica GPU: AMD Radeon APU, 1.23 TFLOPS
Memorie 8GB DDR3 (5GB alocati pentru jocuri)
Capacitate HDD 500 GB
Tip Media BD x6 CAV
DVD x8 CAV
Audio 7.1 sunet surround
Conectori 3x USB 3.0
1 x HDMI out
Conectivitate Ethernet, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)
Accesorii Incluse Controller Wireless
Culoare Negru
Xbox One Unveil Video
Xbox One Unveil Video

Leave a Reply