Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Modulator FM mp3 player cu incarcator pentru diverse dispozitive incorporat cu 70% Reducere

Asculti muzica in masina si incarci telefonul sau alte dispozitive cu un modulator FM ce are incarcator incorporat, totul la un pret foarte redus: in jur de 40 lei.

Modulatorul FM are ecran LCD cu afisajul frecventei, transmitator FM incorporat pe frecventa 87.5-108.0 MHz, porturi USB pentru incarcarea diverselor dispozitive si port pentru un card microSD. Formatul fisierelor muzicale trebuie sa fie MP3 sau WMA. Portul USB 1 este doar pentru incarcarea dispozitivelor iar al doilea si pentru muzica.

Capacitatea maxima a stick-ului USB si a cardului microSD nu trebuie sa depaseasca 32GB!

Pachetul include modulator fm mp3 player, cablu audio cu jack 3,5 mm si telecomanda. Modulatorul functioneaza la tensiunea de 12-24 V.

Pentru a utiliza modulatorul trebuie introdus in spatiul pentru aprinzator/bricheta auto. Se porneste radio-ul, se cauta frecventa modulatorului si se pastreaza deschisa dupa identificare. In modulator trebuie introdus un stick USB sau un card microSD cu muzica sau alte fisiere audio.
Functia “in linie” foloseste cablul inclus in pachet pentru a fi conectat la dispozitive externe, urmand ca fisierele mp3 de pe dispozitivul extern sa fie distribuite pe moment modulatorului.

Modulator FM mp3 player cu incarcator pentru diverse dispozitive incorporat

Modulator FM mp3 player cu incarcator pentru diverse dispozitive incorporat

Leave a Reply