Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Nikon COOLPIX S32 are tot ce vrei

Aparatul foto digital Nikon COOLPIX S32 filmeaza Full HD, este rezistent la socuri, face poze sub apa pana la 10 metri, are rezolutie de 13 megapixeli [4160 x 3120], si cel mai important, este foarte ieftin. Costa in jur de 600 lei si fotografiaza mai bine decat un telefon performant. Merita cumparat!

Aparat Foto Digital Nikon COOLPIX S32 (Roz), Waterproof, Shockproof, Filmare Full HD, 13.2 MP, Zoom optic 3x

Simplitatea operării merge mână în mână cu rezultatele remarcabile cu modelul COOLPIX S32 veţi obţine întotdeauna fotografii clare şi precise.

Aparat Foto Digital Nikon COOLPIX S32 (Albastru), Waterproof, Shockproof, Filmare Full HD, 13.2 MP, Zoom optic 3x

Aparat Foto Digital Nikon COOLPIX S32 (Albastru), Waterproof, Shockproof, Filmare Full HD, 13.2 MP, Zoom optic 3x

Fiind uşor de manevrat, distractiv de utilizat şi suficient de rezistent pentru a fi folosit de întreaga familie, COOLPIX S32 cu 13 megapixeli este aparatul foto de care se pot bucura toţi. Designul fluid îi permite să fie uşor de ţinut în mână şi de operat, atât de către copii, cât şi de către adulţi.
Este conceput să dureze, fiind rezistent la şocuri, la praf şi la apă şi se potriveşte perfect cu stilul de viaţă activ al oricărei familii. Exploraţi-i funcţiile amuzante, derulând meniurile clare şi colorate, care sunt uşor de înţeles chiar şi de către copii. Butoanele dedicate operării printr-o singură atingere facilitează fotografierea şi filmarea, iar setul de filtre amuzante le oferă tuturor posibilitatea de a adăuga o notă personală fotografiilor.

Aparatul foto pentru familie
Performanţele puternice, meniurile simple şi designul rotunjit ergonomic fac din acest model aparatul foto ideal pentru oricine, de la copii, până la bunici.

Design robust
Fiind construit pentru a rezista la multe situaţii neaşteptate, acest aparat foto este rezistent la praf, la şocuri de cădere de la maximum 1,5 m şi la apă, până la adâncimea de 10 m, astfel încât îl puteţi lua cu dumneavoastră oriunde.

Senzor CMOS de 13 MP
Senzorul de imagine este eficient, captează detaliile chiar şi în condiţii de lumină scăzută şi vă permite să realizaţi fotografii clare, care sunt perfecte pentru a fi mărite.

Un buton, o funcţie
Treceţi uşor de la fotografiere la filmarea familiei în timp ce se joacă. Beneficiind de câte un buton pentru fiecare funcţie, este întotdeauna simplu să captaţi momentul perfect în imagini statice sau în imagini video.

Filme Full HD
Filmaţi toată acţiunea la înaltă definiţie, de 1080p, cu sunet stereo, având posibilitatea să înregistraţi instantaneu prin apăsarea butonului de înregistrare film. Puteţi vizualiza rezultatele pe ecran, iar microconectorul HDMI acceptă şi redarea pe un televizor HD.

Filtre dedicate amuzamentului
Fotografiile transformate prin aplicarea filtrelor pot aduce momente de bucurie pentru întreaga familie. Puteţi să vă jucaţi cu efecte precum „reclamă de neon” şi „desen animat”, să încadraţi fotografia într-o ramă sau să selectaţi un nou fundal.

Meniuri clare
Operarea aparatului foto este facilitată prin intermediul meniurilor colorate şi clare, care utilizează pictograme simplu de utilizat. Puteţi chiar utiliza un sistem de apreciere conceput cu pictograme, pentru a vă transmite unul altuia opiniile despre fotografiile fiecăruia.

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 3x
Obiectivul cu zoom de 30-90 mm vă permite să vă apropiaţi de subiect sau să captaţi în detaliu un zâmbet special sau un moment festiv.

Ecran LCD clar, de 6,7 cm/2,7 inci, cu 230.000 puncte
Pe acest ecran, care este suficient de mare pentru a reda imaginile cu precizie, încadraţi uşor fotografiile şi vizualizaţi clar meniurile sau arătaţi prietenilor şi familiei fotografiile şi filmele pe care le-aţi realizat.

Reducerea estompării cauzate de mişcare
Aparatul foto compensează mişcările subiectelor şi tremuratul aparatului foto, oferindu-vă stabilitatea de care aveţi nevoie pentru a realiza fotografii clare.

Uşor de manevrat
Având suprafeţe curbate, concepute pentru o prindere comodă, corpul neted al aparatului foto poate fi ţinut uşor în mâini, fie acestea mici sau mari. Rămâne spaţiu suficient pentru sprijinirea confortabilă a degetelor, astfel încât acestea să nu ajungă în faţa obiectivului, asigurând obţinerea unor rezultate remarcabile chiar şi de către fotografii mai tineri, lipsiţi de experienţă.

Acumulator li-ion
Fiind un model ecologic şi având o durată mai mare de funcţionare, acumulatorul li-ion vă oferă posibilitatea să fotografiaţi în orice moment.

Bliţ încorporat
Cu un bliţ automat, detaliile clare sunt simplu de captat în condiţii de iluminare scăzută. Bliţul este atent poziţionat, astfel încât nu există niciun risc de acoperire accidentală a acestuia.

Compatibil cu cardurile SD
Cardurile SD de mare capacitate pot stoca mii de fotografii sau ore întregi de filme, astfel încât, dacă trebuie să fotografiaţi încontinuu, sau doar doriţi să stocaţi toate imaginile din aparatul foto. Este suficient să introduceţi un card în fanta pentru carduri SD.

Oprire automată
Pentru a evita consumul inutil al energiei acumulatorului, aparatul foto se opreşte automat după trei minute de inactivitate.

Nikon COOLPIX S32

Nikon COOLPIX S32

NIKON Coolpix S32
NIKON Coolpix S32
Detalii tehnice
Tipul aparatului foto Model COOLPIX S32
Tip Compact
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (MP) 13.2 MegaPixeli
Senzor imagine 1/3.1 inch CMOS
Rezolutii imagine 13 megapixeli [4160 x 3120]. 4 megapixeli [2272 x 1704]. 2 megapixeli [1600 x 1200]
Display Display LCD 2.7″
230.000 puncte
Vizor Optic Nu
Inregistrare video Filmare Full HD
Rezolutii filmare Mare (1080p) (setare implicita): 1920 x 1080/16:9/aprox. 30 fps, Mica (640): 640 x 480/4:3/aprox. 30 fps, Mica (stil vechi): 640 x 480/4:3/aprox. 15 fps
Inregistrare audio Da
Optica Tip obiectiv Nikkor
Zoom optic 3.0x
Zoom digital 4.0x
Distanta focala f = 4.1 – 12.3 mm (echivalent 35mm: 30 – 90 mm)
Diafragma maxima f/3.3 (Wide) – f/5.9 (Tele)
Control focalizare Tip focalizare AF detectare contrast
Mod focalizare Centru, detectie fete
Plaja focalizare [W]: aprox. 30 cm (1 ft) la infinit, [T]: aprox. 50 cm (1 ft 8 inci) la infinit. Fotografiere primplanuri, Fotografiere mancare, Fotografiere sub apa, Oglinda, Adaugare efect de bula, Adaugare efect de neon, Adaugare efect desen animat, Efectuare foto estompate, Creare efect diorama, Evidentiere culori: aprox. 5 cm (2 inci) (pozitie la unghi larg) la infinit. (Toate distantele sunt masurate de la centrul suprafetei frontale a sticlei de protectie)
Control expunere Sensibilitate ISO ISO 125-1600
Tip obturator Mecanic si Electronic CMOS
Viteze obturator 1/2000 – 1 sec. (4 sec. in mod Fireworks show)
Moduri de expunere Matriciala, central-evaluativa (zoom digital mai mic de 2x), spot (zoom digital 2x)
Moduri presetate (scene) Fotografiere instantanee, Alege un stil (Fotografiere scene nocturne, Fotografiere primplanuri, Fotografiere mancare, Fotografiere la intervale, Fotografiere sub apa, Efectuare serie foto, Fotografiere artificii, Fotografiere scene fundal iluminat, Oglinda, Adaugare efect de bula, Adaugare efect de neon, Adaugare efect desen animat, Efectuare foto estompate, Creare efect diorama)
Blit Blit integrat Da
Raza efectiva blit W: 0.3 – 3.1 m
T: 0.6 – 1.7 m
Memorie si alimentare Memorie interna 25MB
Card compatibil SD, SDHC, SDXC
Alimentare Acumulator li-ion EN-EL19
Conectivitate Iesire video Da
Iesire HDMI Micro HDMI
Conectivitate PC USB
Caracteristici fizice Dimensiuni(mm) 107.6 x 66.1 x 40.4
Greutate(g) 175
Culori Albastru, Argintiu, Roz sau Galben
Extra Waterproof
Shockproof

Leave a Reply