Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Noua gama de televizoare Sharp este incredibila

Generația 2014 de televizoare inteligente Sharp este o mândrie pentru tehnologie, superlativele sale fiind deschizătoare de drumuri către o experiență vizuală superioară la tine acasă. Dimensiunile impresionante ale ecranelor, designul modern și calitatea imaginilor redate fac din noile televizoare Sharp o piesă de rezistență a casei moderne.

Televizoarele LED Sharp din gama 2014 au funcționalități competitive și un preț atractiv, care te uimește prin calitatea sunetului și a imaginilor. Capabilitățile de conectivitate le fac un talent multimedia notabil, iar designul minimalist, elegant, rafinat și spectaculos le încadrează perfect în decorul casei tale.

Iluminarea ecranului prin LED-uri asigură imagini luminoase, vii și spectaculoase, un contrast mai puternic și o acuratețe superioară, care te copleșește. Cu tehnologia 100 Hz, Sharp recreează imagini cu un dublu număr de cadre față de sistemele convenționale. Scenele în mișcare au o viteză de răspuns mai mare, și devin mai bine definite și mai intense.

Noua gama de Televizoare Sharp

Noua gama de Televizoare Sharp la evoMAG

Varful de gama al noii generatii este televizorul LED Sharp LC80UQ10E de 203 cm (80″). Televizorul este Full HD, Upscaling 4K, Quattron Pro 3D, Smart TV, Edge LED, Active Motion 800, Clear Picture Processor, Wireless, Miracast, Bluetooth si se primeste cu doua perechi de ochelari 3D.
Noua generație de televizoare Sharp, seria UQ10, surprinde prin imagine cu detalii dincolo de Full HD, suport pentru 4K, sunet de excepție și un design minimalist, elegant și contemporan. Cu o rezolutie de 2,5 ori mai mare decât Full HD, ecranele televizoarelor Sharp cu tehnologie Quattron Pro redau imaginile la o calitate spectaculoasă, pentru o experiența de vizionare memorabilă.
Televizoarele Sharp din seria UQ10 sunt unicele televizoare Full HD LED TV certificate de către THX disponibile pe piaţa europeană. De mulți ani deja, certificarea THX asigură cele mai înalte standarde de calitate a imaginii, precum și faptul că experiența de vizionare corespunde întru totul cu intenția regizorului și a producătorului.

The science behind Quattron Pro
The science behind Quattron Pro
Televizor Sharp LC80UQ10E

Televizor Sharp LC80UQ10E

Leave a Reply