Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Nu pleca in vacanta fara un Olympus TG-Tracker

Nu pleca in vacanta fara un Olympus TG-Tracker si nu rata promotia cu pret redus cu 10% plus card microSDXC UHS-I 64GB Lexar High Endurance + adaptor si cititor de card OTG, Micro USB Type C!

Olympus TG-Tracker

Olympus TG-Tracker – Oferta expirata!

Olympus TG-Tracker verde filmare 4k stabilizare 5 axe

Olympus TG-Tracker este o camera de actiune foarte compacta dar foarte robusta, gandita sa imortalizeze frumoase aventuri in imagini la calitate 4K, de 4 ori mai detaliate decat filmele Full HD. Aceasta camera este extrem de robusta fara a necesita o carcasa suplimantara de protectie, putand rezista celor mai inedite aventuri. Astfel, indiferent daca esti pasionat de scuba diving, rafting, ski, ciclism montan, alpinism sau alte sporturi generatoare de adrelina, aceasta camera video va fi companionul ce va rezista si celor mai dificile conditii. Este o camera destinata atat persoanelor cu un mod de viata activ si care doresc sa detina o copie digitala a experientelor lor, cat si celor cu activitati recreative mai putin extreme. Camera poate rezista la scufundari pana la 30m, la temperaturi de pana la -10° C, si caderi pe pana la 2,1 m.

Lexar High Endurance – card microSDXC UHS-I 64GB + Adaptor

Capabil sa faca fata la multe cicluri de scriere/stergere, cardul microSDXC Lexar High Endurance a fost construit pentru a fi folosit in camere de bord sau camere de supraveghere.
Indiferent de dispozitivul in care este folosit, cardul va avea o viteza maxima de citire de 40MB/s si o viteza maxima de scriere de 10MB/s. Mai mult, in pachet este inclus si un adaptor UHS-I SD pentru a putea folosi cardul si in dispozitive cu port SD.

Star – Cititor De Card OTG, Micro USB Type C

Cititorul de carduri va ajuta sa transferati datele intre diverse dispozitive. Dispune de cititor pentru carduri TF si SD si de conectori USB, Micro-USB si USB Type C, fiind compatibil cu laptopuri, smartphone-uri sau orice alt dispozitiv care se poate conecta prin unul dintre aceste tipuri de conectori. Fiind un dispozitiv OTG (On The Go), puteti lua acest cititor de carduri cu dvs. oriunde v-ati afla si sa transferati datele cu usurinta.

Cumpara aparatul foto Olympus TG-Tracker de la F64 sau Cel

Olympus TG-Tracker verde + Lexar High Endurance - card microSDXC UHS-I 64GB + Adaptor + Cititor De Card OTG, Micro USB Type C

Olympus TG-Tracker verde + Lexar High Endurance – card microSDXC UHS-I 64GB + Adaptor + Cititor De Card OTG, Micro USB Type C Click aici pentru oferta

Leave a Reply