Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

O bucatarie moderna include un Espressor performant

O cafea buna, nici prea slaba, nici prea amara, se serveste doar daca este facuta la un espressor performant, eventual, dotat cu rasnita de cafea. Va prezentam cateva espressoare care fac cafeaua perfecta si care se potrivesc intr-o bucatarie moderna: Rohnson R 970, Philips Saeco Minuto HD8761/09, Philips Saeco Intelia Class HD8752/49 si Krups Espresseria Automatic EA8010.

Espressor

Prezentare Expresor mixt Rohnson R 970

Se pare ca espressorul Rohnson R 970 este aparatul ideal pentru preparat mai multe sortimente de cafea. Prepara espresso, cappuccino, cafea la filtru si mentinere cafeaua calda.

Caracteristici:

  • Putere 1850 W;
  • Pompa 15 bari;
  • Rezervor de apa 1,25 litri;
  • Este ideal pentru Espresso, Cappuccino si cafea la filtru;
  • Are filtru special sub presiune pentru strat cremos;
  • Sistem mentinere cafea calda;
  • Sistem antipicurare;
  • Capacitate 10 cesti;
  • Sistem de protectie la supraincalzire si presiune mare;
Espressor de cafea Rohnson R 970

Espressor de cafea Rohnson R 970

Prezentare Espressor Philips Saeco Minuto HD8761/09

Espressorul Espressorul Philips HD8761/09 are sistem classic de spumare a laptelui pentru spumă cremoasă, boiler de încălzire rapidă si lamelele ceramice la râşniţa de cafea. Rasnita este reglabla si permite mai multe grade de macinare a cafelei. Deoarece rasnita are partile ceramice nu se mai incalzesc in exces ca sa arda boabele de cafea cu care se alimenteaza.

Espressorul are interfeţa intuitiva de afişare si functie de memorare.
Puteti folosi cesti de inaltime diferita deoarece are inălţimea reglabilă a gurilor de scurgere pentru o potrivire perfectă a ceştilor.
Philips Saeco Minuto HD8761 face clătirea şi detartrare complet automate, prelungind durata de viata a aparatului. Mai are grup de infuzare detaşabil printr-un singur clic, tavă de scurgere şi recipient pentru măsurarea porţiilor ce pot fi spălate în maşina de spălat vase.

Espressor Philips Saeco Minuto HD8761

Espressor Philips Saeco Minuto HD8761

Detalii tehnice Saeco Minuto HD8761/09
Specificatii generale Tip aparat Automat
Putere (W) 1850
Capacitate rezervor apa (l) 1.8
Presiune (bari) 15
Tip bautura Espresso
Capacitate compartiment cafea (gr) 250 g
Alimentare Cafea boabe
Display LCD
Functii si programe Rasnita incorporata Da
Functie autocuratare Da
Specificatii tehnice Dimensiuni 215 x 429 x 330
Greutate (kg) 7.2
Culoare Negru
Présentation de la Saeco Minuto Focus HD8761/01
Présentation de la Saeco Minuto Focus HD8761/01

Prezentare Espressor Philips Saeco Intelia Class HD8752/49

Cafea fără gust ars graţie râşniţelor 100% ceramice
Espressorul Philips Saeco Intelia Class HD8752 este echipat cu râşniţe de cafea 100% ceramice ca si modelul anterior. Gama de produse Philips Saeco Intelia utilizează râşniţe ceramice pentru an nu supraîncălzi boabele de cafea. Ceramica asigură performanţe de durată, o funcţionare complet silenţioasă rezultand un espresso perfect.

Philips Saeco Intelia Class HD8752

Philips Saeco Intelia Class HD8752

Cafea fără aşteptare graţie boilerului de încălzire rapidă
Tehnologia boilerului de încălzire rapidă pentru Saeco asigură faptul că aparatul dvs. este întotdeauna pregătit. Acum nu va mai trebui să aşteptaţi între pregătirea fiecărui espresso, ci puteţi pregăti cafea după cafea.

Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului automat de spumare a laptelui
Prepararea unui cappuccino gustos este uşoară cu acest espressor Philips graţie sistemului automat de spumare a laptelui, pe care barista îl denumesc de asemenea “cappuccinatore“. Sistemul de spumare a laptelui va extrage laptele direct dintr-o cutie sau un vas cu lapte şi-l va spuma automat, lăsându-l să curgă direct în ceaşca dvs. Cu o singură atingere veţi obţine instantaneu o spumă delicioasă şi cremoasă.

Salvaţi-vă setările preferate pentru cafea
Veţi obţine întotdeauna o ceaşcă perfectă de espresso preparat numai pentru dvs., în conformitate cu preferinţele personale, datorită funcţiei noastre inovatoare de memorare pentru a regla lungimea, concentraţia şi temperatura cafelei. Bucuraţi-vă de o băutură excepţională cu cafea în ceaşca dvs. preferată, cu o simplă apăsare de buton.

Evitaţi pierderile de căldură şi potriviţi fiecare ceaşcă cu gura noastră de scurgere reglabilă
Gura de scurgere reglabilă de pe espressorul nostru va potrivi fiecare ceaşcă şi va preveni astfel stropirea cu cafea sau răcirea în timpul turnării în ceaşcă. În acest mod espresso-ul dvs. este servit întotdeauna la temperatura corectă, menţinând în acelaşi timp un aparat curat.

Experimentaţi bogăţia cafelei cu râşniţele noastre reglabile
Diferite arome de cafea necesită diferite niveluri de granulaţie pentru a elibera întreaga aromă. Granulaţia de măcinare a acestui espressor poate fi reglată în 5 setări, de la cea mai fină măcinare, pentru un espresso concentrat, până la cea mai mare pentru o cafea mai slabă.

Aparat pentru cappuccino lavabil în maşina de spalat
Menţineţi în cea mai bună formă espressorul Saeco, curăţând aparatul pentru cappuccino prin simpla spălare cu apă călduţă sau direct în maşina de spălat vase.

Curăţare uşoară graţie componentelor lavabile în maşină
Pentru confortul dvs., puteţi pune tava de scurgere şi sistemul de spumare a laptelui sau carafa pentru lapte Saeco în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare economică.

Curăţare uşoară graţie grupului de preparare detaşabil
Grupul de preparare, o invenţie Saeco, reprezintă partea centrală a espressorului nostru, care asigură automatizarea. În funcţie de model, grupul de preparare este uşor accesibil din faţă sau din lateral. Acesta poate fi îndepărtat fără efort pentru curăţarea uşoară prin clătirea sub robinet, asigurând igienă maximă.

Un aparat întotdeauna curat cu sistemul automat de curăţare şi detartrare
Saeco a conceput acest espressor pentru a fi capabil să îşi cureţe automat circuitul de cafea cu apă la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-vă un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Curăţarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Acesta nu numai că va afişa un mesaj atunci când detartrarea este necesară, dar procesul automat de detartrare vă va porni aparatul şi vă va ghida cu ajutorul unor mesaje clare afişate pe ecran atunci când trebuie să interveniţi. Detartrarea nu a fost niciodată mai uşoară!

Interfaţă utilizator cu coduri de culori şi cu afişaj intuitiv
Bucuraţi-vă de interacţiune directă şi clară graţie afişajului cu pictograme intuitive. Pentru comoditate maximă, pictogramele sunt colorate conform culorilor semaforului: roşu necesită acţiune, galben – cafetiera este “ocupată” (de ex., pentru încălzire). Verde înseamnă gata de utilizare.

Philips Saeco Intelia HD 8752 / 49
Philips Saeco Intelia HD 8752 / 49
Review – Philips Saeco Intelia
Review - Philips Saeco Intelia
Detalii tehnice Philips Saeco Intelia HD8752/49 Xsmall
Specificatii generale Tip aparat Automat
Putere (W) 1900
Capacitate rezervor apa (l) 1.5
Sistem Cappuccino Da
Presiune (bari) 15
Tip bautura Espresso
Cappuccino
Capacitate compartiment cafea (gr) 300 g
Alimentare Cafea boabe
Display LCD
Functii si programe Rasnita incorporata Da
Functie autocuratare Da
Specificatii tehnice Dimensiuni 256 x 340 x 440 mm
Greutate (kg) 8 kg
Culoare Negru / Inox
Espressor cafea cu rasnita Philips Saeco Intelia Class HD8752/49

Espressor cafea cu rasnita Philips Saeco Intelia Class HD8752/49

Prezentare Espressor cu rasnita Krups Espresseria Automatic EA8010

Espressorul Krups Espresseria Automatic EA8010 are sistem de incalzire Thermobloc din inox pentru cafea fierbinte chiar de la prima ceasca. Puteti alege taria cafelei, cantitatea de apa si temperatura pentru a se potrivi preferintelor dumneavoastra.
Pentru a va asigura o cafea perfecta, gradul potrivit de macinare este crucial. Noua rasnita de cafea conica metalica de inalta calitate poate fi reglata individual pentru a se potrivi nivelului de prajire. Gustul cafelei este garantat de gradul de rasnire constant, fin, pentru a va bucura din plin de cafeaua dumneavoastra.
Pentru extragerea perfecta a cafelei, este esential ca apa sa fie la temperatura potrivita. Daca temperatura este prea mare, cafeaua devine amara, daca temperatura este prea scazuta, cafeaua are un gust slab. Prin urmare, datorita noii serii EA 8000 beneficiati de trei niveluri pentru reglarea individuala a temperaturii apei.
Apa filtrata proaspat cu fiecare cafea. In acest mod obtineti apa cu ph neutru, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de cafeaua dumneavoastra.

Detalii tehnice Krups EA8010
Specificatii generale Tip aparat Automat
Putere (W) 1450
Capacitate rezervor apa (l) 1.8
Presiune (bari) 15
Tip bautura Espresso
Capacitate compartiment cafea (gr) 275
Alimentare Cafea boabe
Functii si programe Rasnita incorporata Da
Functie autocuratare Da
Altele Setare temperatura
Setare cantitate cafea
Setare grad macinare
Specificatii tehnice Dimensiuni 245 x 365 x 330
Culoare Negru / Inox
Espressor cu rasnita Krups Espresseria Automatic EA8010

Espressor cu rasnita Krups Espresseria Automatic EA8010

Leave a Reply