Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

O geanta neagra se potriveste pe orice tinuta si la orice ocazie

Daca esti “presata de evenimente” si nu sti cu ce geanta sa te accesorizezi, una de culoare neagra se potriveste pe orice tinuta, pentru ca negrul merge pe orice. V-am selectat trei genti negre pe care le puteti purta la diferite evenimente, la birou, seara la intalniri speciale ori, de ce nu, la cumparaturi.

Prima geanta prezentata este de tipul office si se preteaza pentru mersul la serviciu, banca si la alte intalniri de afaceri. Este construita pentru a putea duce dosare si acte importante. Geanta din piele naturala Maura este confectionata din piele naturala mata, cu striatii. Are un maner pentru a fi purtata in mana si un lant de umar detasabil. Se inchide pe partea frontala cu ajutorul unei catarame metalice argintii (sistem prin glisare). In interiorul capacului din piele, pe partea superioara se inchide cu ajutorul unui fermoar. La interior este prevazuta cu 2 compartimente despartite de un buzunar cu fermoar. Geanta este prevazuta cu 2 buzunare mici in interior, dintre care unul se inchide cu fermoar. Inclusiv, pe partea exterioara din spate este prevazuta cu un buzunar cu fermoar. Detaliile metalice sunt argintii. Geanta este confectionata in Italia.

A doua geanta neagra pe care o prezentam este pentru ocazii speciale, usor de dus in mana sau pe umar. Geanta Bow Roberta M. este confectionata din piele naturala si are o bareta fixa. Este prevazuta cu accesorii metalice si lant pentru purtat pe umar. Pe capac in lateral are aplicata o funda foarte frumoasa. Se inchide cu sistem metalic. Aceasta geanta se mai gaseste inca in 4 culori, pe langa negru: Camel, Rosu, Sepia si Turcoaz.

Iar pentru mersul la cumparaturi ori alte activitati cotidiene, o geanta mare si incapatoare ca “Suri” este ideala. Cu un design trendy, geanta “Suri” este perfectă pentru accesorizarea multor ţinute casual. Este prevăzută cu baretă de umăr reglabilă, mânere suplimentare şi bentiţe şic cu catarame pe părţile laterale pentru o modelare individuală a formei genţii. Aceasta geanta este din imitaţie de piele si se gaseste si pe culoarea albastru.

Genti de culoare neagra

Genti de culoare neagra

Vezi mai jos imagini mai detailiate cu gentiile prezentate mai sus:

Leave a Reply