Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Parul tau adora ondulator triplu BaByliss Easy Waves

Adori valurile marii si vrei ca parul tau sa le imite onduirile? Ondulator triplu Easy Waves este exact produsul de care ai nevoie. Face bucle perfecte si creaza “valuri” in cateva secunde. Trebuie sa-l incerci!

Easy Waves foloseste tehnologia Titanium-Tourmaline cu cilindri de 19 mm ce-i permite sa se incalzeasca rapid, in doar 30 de scunde. Titanul fiind un bun conducator de caldura, permite recuperarea caldurii instant si mentinerea ei corecta in timpul utilizarii.
Ondulatorul de par triplu BaByliss Easy Waves asigura cel mai bun contact cu parul si cel mai eficient transfer de caldura fara a degrada sau deshidrata fibra capilara. Are 25 de trepte de caldura ce pot fi setate, incepand de la 100C pana la 230C, potrivit pentru orice tip de par. LED-ul indicator afiseaza momentul in care cilindrii au atins temperatura optima pentru coafarea parului. Fiecare cilindru din titan are finisaj stralucitor si este prevazut cu un buson de silicon pentru protejarea degetelor in cazul unui eventual contact cu produsul incins.
Easy Waves este un produs pentru utilizare internationala. Are sistem multivoltaj ce-i permite folosirea oriunde in lume. Cablul de alimentare este flexibil si are lungimea de 3 metri. Garantia oferita de BaByliss este de 12 luni.

Ondulator triplu BaByliss Easy Waves

Ondulator triplu BaByliss Easy Waves

BaByliss Get The Look – Summer Waves
BaByliss Get The Look - Summer Waves
Produse pentru coafat babyliss

Produse pentru coafat babyliss

Produse originale BaByliss pentru coafat puteti cumpara si de pe site-ul reprezentatului BaByliss Romania

Leave a Reply