Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Aparat foto compact Panasonic Lumix TZ60

Panasonic Lumix TZ60 este un aparat foto compact de 18 Mpx, cu obiectiv Leica, zoom optic 30x, Wi-Fi si GPS. Chiar si fara reducerea de 30% (600 lei) are un pret accesibil, raportat la calitatile sale.

Panasonic Lumix TZ60 este un aparat foto compact, cu super zoom de 30x stabilizat (HYBRID O.I.S+), ecran LCD cu acoperire 100%, vizor electronic, si functie de înregistrare video Full HD la 60 fps, cu Focus Peaking. Usor de folosit si compact, Panasonic Lumix va permite sa imortalizaţi momentele dragi si sa le trimiteti catre alte dispozitive inteligente prin intermediul conexiunii Wi-Fi.

Promotie Aparat foto compact Panasonic Lumix TZ60

Promotie Aparat foto compact Panasonic Lumix TZ60

Prezentare Panasonic Lumix TZ60

Pe lângă puterea sa remarcabilă de zoom de 30x, această cameră oferă un număr mare de funcţii manuale care vă permit să vă exprimaţi creativitatea, de exemplu: LVF (Live View Finder), disc de control, compatibilitate RAW şi Focus Peaking, toate într-un corp ultra compact. Aceasta permite surprinderea celor mai mici detalii, acoperind o plajă largă de subiecte, de la instantaneele obişnuite până la scene de călătorie.

Cristalizându-şi tehnologiile optice, Panasonic a reuşit să integreze o lentilă de 24 mm cu unghi amplu şi zoom de 30x (echivalent 35 mm: 24-720 mm) într-un aparat subţire şi plat. Camera vă permite să surprindeţi o mare diversitate de scene, de la peisaje dinamice şi până la oameni sau animale aflate la distanţă.

Această cameră este echipată cu funcţie LVF (Live View Finder) de 0,2 inch cu rezoluţie de 200.000 de puncte şi câmp de vizualizare de 100%. Aceasta asigură o încadrare stabilă şi mare vizibilitate a imaginilor preluate în direct, chiar şi la mărire mare şi în condiţii de lumină solară puternică. În mod opţional, poate fi setată la 60 fps pentru a vizualiza cu claritate şi uniformitate subiecte care se mişcă repede.

Sistemul HYBRID O.I.S.+ pentru înregistrare video cu corecţie pe 5 axe detectează şi compensează în mod eficient cele 5 tipuri de mişcări ale camerei – pe orizontală, pe verticală, pe axa de rotaţie, rotirea pe verticală şi rotirea pe orizontală.

Camera integrează conectivitatea Wi-Fi cu tehnologia NFC, astfel încât să vă puteţi bucura de un stil flexibil de filmare şi de posibilitatea de a partaja rapid şi simplu imaginile. Puteţi conecta camera la un smartphone / la o tabletă prin plasarea acestora în apropiere şi urmarea câtorva instrucţiuni de bază. Setarea aparatului este extrem de simplă şi se face în câteva secunde. Dacă smartphone-ul / tableta sunt incompatibile cu tehnologia NFC, le puteţi conecta uşor la cameră prin scanarea codului QR afişat pe monitorul camerei.

Senzorul MOS de 18,1 megapixeli şi înaltă sensibilitate este integrat în cameră şi asigură atât o înregistrare de înaltă calitate a imaginii, cât şi o procesare de mare viteză a semnalului.

Sistemul superior NR (de reducere a zgomotului) din procesorul Venus Engine permite reducerea deliberată a zgomotului fără să piardă prin aceasta sunetele de frecvenţă joasă din zona de detectare largă. Aceasta are drept rezultat o înregistrare de mare sensibilitate a imaginii chiar şi pentru ISO6400 (extins).

S-a integrat o tehnologie de ieşire a semnalului digital la mare viteză, pentru a obţine o fotografiere consecutivă de mare viteză şi înregistrare video Full HD. Panasonic Lumix TZ60 vă permite să fotografiaţi cu 10 cadre pe secundă la rezoluţie maximă de 18,1 megapixeli cu declanşatorul mecanic, respectiv 5 cadre pe secundă cu focalizare continuă (AF). Mecanismul de declanşare a funcţiei AF conţine un actuator AF de mare viteză (240 fps), asigurând o creştere a vitezei AF de cca 20% la unghi larg de vizualizare, respectiv de 30% la teleobiectiv. Contribuie de asemenea la funcţionarea pornirii rapide a AF şi la funcţia Light Speed a acesteia, pentru ca dvs. să puteţi valorifica şi cele mai fugitive oportunităţi de fotografiere.

Oferind o gamă bogată de efecte de filtru, Creative Control vă permite să conferiţi o tentă artistică şi originală fotografiilor şi videourilor dvs.

Funcţia Creative Panorama vă permite să realizaţi fotografii panoramice dinamice pe verticală şi orizontală printr-o manevră simplă de pivotare a aparatului.
Efecte de filtru: Expressive, Retro, Old Days, High Key, Low Key, Sepia, Dynamic Monochrome, Impressive Art, High Dynamic, Cross Process, Toy Effect, Miniature Effect, Soft Focus, Star Filter şi One Point Color.

Camera este conformă cu înregistrarea de imagini în formatul RAW. Aplicaţia SILKYPIX Developer Studio 4.1 SE permite obţinerea unei calităţi a imaginii considerabil superioare la conversia din RAW în JPEG. Chiar şi imaginile fotografiate la o setare ISO înaltă pot fi produse cu claritate şi perturbări minime.

Panasonic Lumix TZ60

Panasonic Lumix TZ60

Caracteristici principale:

 • Senzor MOS 18Mpx
 • Zoom optic 30x
 • Distanta focala: 24-720mm (echiv 35mm)
 • Stabilizare HYBRID O.I.S
 • Level Shot Function
 • Ecran LCD rabatabil 3.0″ 920.000 puncte
 • Vizor electronic 0.2″ 200.000 de puncte
 • Filmare Full HD 1080p la 60 fps
 • Codecuri: AVCHD Progressive si MP4
 • Conectivitate Wi-Fi si GPS integrate
 • Rafala de pana la 10 fps
 • ISO maxim 6400
Panasonic Lumix TZ60 First Look
Panasonic Lumix TZ60 First Look

Leave a Reply