Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Aspirator Philips FC8470/01

Acum ai 30% Reducere de pret la aspiratorul Philips FC8470/01, 1600W, 1.5L (Albastru). Philips FC8470/01 are putere de aspirare mai ridicată pentru o curăţare mai bună si sa faci curat cu el este mai placut!

Prezentare Philips FC8470/01

Cu tehnologia PowerCyclone 4
Noul aspirator Philips PowerPro Compact oferă performanţă puternică fără compromisuri graţie tehnologiei PowerCyclone 4 şi designului avansat al compartimentului pentru praf. Tehnologia PowerCyclone 4 separă praful de aer dintr-o singură mişcare.
Tehnologia PowerCyclone 4 oferă cele mai bune rezultate de curăţare dintr-o singură mişcare prin intermediul unor paşi extrem de eficienţi:

  1. Aerul intră rapid în PowerCyclone graţie fantei de admisie aer drepte şi netede.
  2. Orificiul curbat de trecere a aerului accelerează aerul în sus în compartimentul ciclonic pentru a separa praful de aer.

Performanţă de curăţare deosebită
Tehnologia PowerCyclone 4 separă praful de aer dintr-o singură mișcare.

Aer curat în casa
Filtrul HEPA captează microorganismele care cauzează alergii. Filtrul HEPA cutat dispune de o suprafaţă mare de filtrare şi o bună performanţă a filtrării. În combinaţie cu fluxul de aer ciclonic, acesta previne înfundarea rapidă şi vă oferă rezultate de filtrare mai bune şi de mai lungă durată.

Ușor de curăţat
Design avansat al compartimentului pentru praf pentru golire ușoară. Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fără a crea un nor de praf. Graţie formei sale unice şi suprafeţei netede, praful este colectat într-o singură parte a recipientului şi alunecă uniform în coşul de gunoi.

Mâner ergonomic pentru zonele greu accesibile
Ajungeţi în toate colţurile graţie mânerului ergonomic foarte lung. Acest mâner ergonomic are o utilizare comodă. Designul mânerului extra lung vă oferă o rază de acţiune mai amplă, aşa încât puteţi curăţa cu uşurinţă locurile greu accesibile.

Motor puternic pentru performanţă înaltă
Motorul de 1600 de Waţi generează o putere de aspirare de max. 320 Waţi pentru performanţe înalte.

Cumpara acum la reducere aspiratorul Philips FC8470/01!

Aspirator Philips FC8470/01

Aspirator Philips FC8470/01

Leave a Reply