Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie blit pe patina Nissin i60A plus EHDD LaCie PORSCHE DESIGN, 2TB USB 3.0

Daca esti fotograf profesionist nu mai sta pe ganduri! Cumpara blitul pe patina Nissin i60A impreuna cu HDD-ul extern LaCie PORSCHE DESIGN de 2TB USB 3.0 si platesti mai putin cu 468 lei!

Nissin i60A este un blit pe patina inovator, cu functii de nivel profesionist, dimensiuni reduse si conectivitate wireless radio Nisssin Air. Nissin i60A a fost proiectat pentru aparatele foto mirrorless si pentru camerele compacte premium: Canon, Nikon, Fujifilm si Olympus/Panasonic. Oferta este valabila pentru toate marcile de aparate foto!
La data lansarii, Nissin i60A este cel mai compact model de blit pe patina din segmentul bliturilor de putere mare. La nivel de functionalitate, modelul Nissin i60A este prevazut cu lampa video LED cu 9 trepte de intensitate, cap zoom cu acoperire 24-200mm, conectivitate radio Nissin Air 2.4GHz, wireless optic, TTL si un numar director impresionant pentru aceste dimensiuni: GN60.

LaCie PORSCHE DESIGN este un HDD extern cu capacitate de stocare de 2TB, conectivitate USB 3.0, rata de transfer de date de pana la 100 MB/s si carcasa solida din aluminiu.

Castiga un blit puternic, un HDD extern rapid si 468 lei!
Cumpara pachetul de la F64

Nissin i60A plus EHDD LaCie PORSCHE DESIGN

Blit pe patina Nissin i60A plus EHDD LaCie PORSCHE DESIGN, 2TB USB 3.0

Leave a Reply