Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie DSLR NIKON D5100 cu Obiectiv 18-55VR

D5100 este un aparat foto DSLR construit pentru a vă stimula latura creativă şi pentru a vă permite să realizaţi imagini şi filme ca niciodată. Trebuie sa-l aveti!

Promotie DSLR NIKON D5100 cu Obiectiv 18-55VR + Cadouri in valoare de 572,7 Lei:

 1. Geanta foto Lowepro LP36417
 2. Card SanDisk SDHC Ultra II 16GB (Clasa 10)
 3. Servetele curatare lentile Green Clean LC-7010
 4. Trepied foto Velbon DF-50
Promotie DSLR NIKON D5100 Cu Obiectiv 18-55VR

Promotie DSLR NIKON D5100 Cu Obiectiv 18-55VR

Prezentare NIKON D5100

Un aparat foto DSLR extraordinar in format DX, cu o sumedenie de functii creative. Dispune de un senzor de imagine CMOS puternic de 16,2 megapixeli, monitor LCD rabatabill, D-Movie, tehnologie HDR , mod efecte speciale, ISO 100-6400 si sistem AF cu 11 puncte. Modalitatea perfecta de a va stimula latura creativa.

Monitorul cu deschidere cu unghi variabil se combină cu funcţia D-Movie a aparatului foto pentru a vă permite să realizaţi imagini unice din orice unghi.
Imaginile sau filmele pot fi realizate cu un efect special pentru un plus de magie.

Tehnologia High Dynamic Range vă permite să surprindeţi imagini cu detalii extraordinare ale scenelor cu contrast ridicat.
Modalitatea perfectă de a surprinde viziunea dumneavoastră asupra lumii, acest aparat foto a fost creat având în minte libertatea de expresie.

Caracteristici:

 • Senzor de imagine CMOS in format DX de 16,2 megapixeli: asigura imagini fidele realitatii, in culori intense, cu zgomot redus si gradatii line ale tonurilor.
 • Sensibilitatea la lumina ISO ridicata (100-6400) – cu capacitate de extindere manuala pana la 25.600 la setarea Hi2. Permite viteze mai mari ale declansatorului pentru imagini detaliate cu zgomot minim cand fotografiati subiecti in miscare rapida sau obiecte in lumina scazuta. Dispune de o setare Auto ISO.
 • Motor EXPEED 2 de procesare a imaginii: optimizeaza tehnologiile aparatului foto pentru performante superioare si calitate maxima a imagiinii.
 • Monitor LCD cu unghi variabil, de 7,5 cm (3 inci), 921.000 puncte cu unghi larg de vizualizare: va permite sa surprindeti imagini unice din orice unghi. Dispune de un mecanism de deschidere laterale care va permite sa realizati cu usurinta autoportrete sau sa utilizati un trepied.
 • D-Movie – filme full HD (1080p): un buton dedicat de inregistrare plasat chiar langa declansator va permite sa pastrati cu usurinta aparatul foto stabil cand comutati intre filme si imagini. Modul AF-F pastreaza focalizarea asupra intregului cadru, iar monitorul cu unghi variabil si efectele speciale permit cadre unice. Aparatul foto permite utilizarea unui microfon extern si ofera viteza a cadrelor de 30p, 25p si 24p.
 • Vizualizare in timp real cu selector automat scena: faciliteaza modul in care puteti compune imagini utilizand monitorul LCD cu unghi variabil. Selectorul automat scena va selecta cel mai bun mod pentru scena si subiectul pe care doriti sa le fotografiati. Dispune de moduri AF usor de selectat, inclusiv AF cu prioritate fata care detecteaza si urmareste fetele din cadru.
 • Sistem de focalizare automata cu 11 puncte extrem de clar: asigura focalizare automata rapida si precisa in intregul cadru. Patru moduri AF de zona, inclusiv AF cu urmarire 3D, asigura rezultate clare chiar daca subiectul dumneavoastra nu este centrat, se misca repede sau este complet imprevizibil.
 • Fotografiere continua la 4 fps: va permite sa capturati actiuni rapide cu pana la patru cadre pe secunda.
 • Mod Efecte speciale: va permite sa realizati cu usurinta imagini sau filme creative utilizand un efect special. Ofera o gama de efecte, schita color, efect miniaturizare, vedere de noapte si culoare selectiva, care va permite sa accentuati pana la trei culori si transforma restul imaginii in monocrom.
 • Modurile scena ajusteaza automat setarile aparatului foto, inclusiv setarile Picture Control si Active D-Lighting, pentru a elimina nevoia de a ghici setarile in situatii dificile si pentru a asigura rezultate optime. Pur și simplu rotiți selectorul de mod in dreptul SCENa pentru a accesa modurile cel mai des utilizate. Pe afisaj vor aparea exemple de fotografii pentru a va ajuta sa selectati modul corect.
 • Tehnologie HDR (High Dynamic Range): asigura imagini incredibil de detaliate ale scenelor cu contrast ridicat. Realizeaza doua cadre la o singura eliberare a declansatorului pentru a crea o imagine cu un interval dinamic larg, cu zgomot scazut si gradatii de culori bogate.
 • Meniuri de retusare complexa integrata: va permite editarea si imbunatatirea imaginilor si filmelor prin intermediul aparatului foto. Ofera o serie de efecte foto si filtre, inclusiv Control perspectiva, Focalizare cu efect de estompare si Contur de culoare, care transforma imaginea intr-un desen de linii.
 • Sistem dual integrat de reducere a prafului: Sistemele de curatare a senzorului de imagine si de control al debitului de aer pastreaza praful la distanta de senzorul de imagine al aparatului foto, pentru a asigura fotografii clare, fara pete.
 • Compatibilitate HDTV: aparatul foto dispune de un conector incorporat mini HDMI compatibil HDMI-CEC, pentru a urmari filmele si fotografiile pe orice televizor HD si pentru a controla functiile de redare cu telecomanda televizorului.
 • Receptoare infrarosii fata si spate: permite evitarea incetosarii imaginii cand realizati prim-planuri si autoportrete.
 • Sunet stereo: proiectat special pentru aparatele foto Nikon D-SLR, microfonul optional Nikon ME-1 va permite sa inregistrati fisiere video cu sunet stereo, fara a inregistra sunetele de focalizare automata.

Nikon D5100 + 18-55mm VR DX AF-S

Detalii tehnice
Tipul aparatului foto Model NIKON D5100
Tip Aparat foto digital cu reflexie unica prin obiectiv
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 16.2
Rezolutie inregistrata (Mp) 16.9
Senzor imagine CMOS
Dimensiune senzor (mm) 23.6 x 15.6
Filmare Full HD
Dimensiune imagine L – (pixeli) 4928 x 3264
Dimensiune M (pixeli) 3696 x 2448
Dimensiune imagine S (pixeli) 2464 x 1632
Display Monitor LCD 3.0 inchi
921.000 puncte
Optica Baioneta NIKON F
Obiectiv Distanta focala (mm): 18-55
Montura obiectiv Montura Nikon F (cu contacte AF)
Obiective compatibile AF-S sau AF-I NIKKOR
Vizor Optic Eyepoint 17.9 mm (-1,0 m-1)
Tip Vizor cu o singura lentila pentru reflexie cu pentaoglinda la nivelul ochilor
Acoperire cadru vizor Aprox. 95% orizontal si 95% vertical
Marire vizor 0.78 x (obiectiv 50mm f/1.4 la infinit, -1.0 m-1)
Control focalizare Tip focalizare Senzor CMOS cu 9 puncte, TTL
Toate punctele de focalizare sunt in cruce pentru obiective cu diafragma maxima de f/5.6 sau mai mare
Punctul de focalizare din centru este mai sensibil cu obiective cu o diagrama maxima de f/2.8 sau mai mare
Zona de lucru AF: -0.5 – 18 EV (la 23°C, ISO 100)
Mod Focalizare AF punct unic, AF zona dinamica, AF zona auto, AF urmarire 3D (11 puncte)
Focalizare automata Modulul senzor focalizare automata Nikon Multi-CAM 1000 cu detectare de faza TTL, 11 puncte de focalizare (inclusiv 1 senzor de tip incrucisat) si luminator de asistenta AF (distanta aprox. 0.5 pana la 3 m/1 ft. 8 inci pana la 9 ft.10 inci)
Punct de focalizare 11 puncte
Blocare focalizare Focalizarea poate fi blocata prin apasarea pana la jumatate a butonului de eliberare a declansatorului (AF cu un singur servomecanism) sau prin apasarea butonului AE-L/AF-L
Control expunere Sensibilitate ISO ISO 100-6400
Viteze obturator 30-1/4000 secunde (trepte 1/2 sau 1/3)
Moduri de expunere Moduri automate (auto; auto, [fara blit]); programat auto cu program flexibil (P); automat cu prioritate expunere (S); automat cu prioritate diafragma (A); manual (M); moduri scena (portret; peisaj; copil; sport; prim-plan; portret de noapte; peisaj de noapte; petrecere/interior; plaja/zapada; asfintit; amurg/zori; portret animal de casa; lumanari; flori; culori de toamna; alimente); moduri efecte speciale (vedere de noapte; schita color; efect miniaturizare; culoare selectiva; silueta; cheie inalta; cheie joasa)
Balans de alb Automat, incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina soarelui, blit, innorat, umbra, presetare manuala, toate mai putin presetare manuala cu reglare fina
Compensare expunere -5 pana la +5 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Blocare expunere Luminozitate blocata la valoarea stabilita prin butonul AE-L/AF-L
Bracketing Bracketing expunere 3 cadre in pasi de 1/3 sau 1/2 EV Bracketing balans de alb: 3 cadre in pasi de 1 Bracketing Active D-Lighting: 2 cadre
Blit Blit incorporat Da
Control blit TTL: blit de umplere compensat i-TTL si blit umplere standard i-TTL pentru SLR digitale disponibile atunci cand este utilizat senzor de imagine RGB de 2016 pixeli cu blit incorporat, SB-900, SB-800, SB-700, SB-600 sau SB-400 (combinat cu blit de umplere balansat i-TTL cand este selectata masurarea expunerii prin matrice sau central-evaluativa). Diafragma automata: Disponibila pentru SB-900/SB-800 si obiective CPU. Automat non-TTL: Dispozitivele de blit acceptate includ SB-900, SB-800, SB-28, SB-27 si SB-22S. Blit manual cu prioritate distanta Disponibil pentru SB-900, SB-800 si SB-700
Moduri sincronizare blit Automat, automat cu reducere ochi rosii, automat cu sincronizare lenta, automat cu sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, blit de umplere, reducere ochi rosii, sincronizare lenta, sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, sincronizare lenta perdea posterioara, sincronizare perdea posterioara, oprit
Compensare blit -3 la 1 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Viteza sincronizare blit 1/200 s
Performante Antipraf DA
Cupla accesorii Cupla accesorii ISO 518 cu sincronizare si contacte de date si cu piedica de siguranta
Terminal sincronizare Adaptor cupla pentru terminal sincronizare AS-15 (Optional)
Montura trepied 1/4 in. (ISO 1222)
Memorie si alimentare Suport stocare SD, SDHC, SDXC
Alimentare: Acumulator Li-ion EN-EL14
Intrare / Iesire Iesire video PAL/NTSC
Iesire HDMI C HDMI
Conectivitate PC USB de mare viteza
Caracteristici fizice Dimensiuni (L x I x A) 128 x 97 x 79
Greutate 560 g (cu baterie, memory card)
Altele Mediu de utilizare Temperatura: 0-40°C/32-104°F
Umiditate: sub 85% (fara condens)

Leave a Reply