Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Geanta de mana din piele Francesca Moretti Alma

Acum platesti cu 77% mai putin pe o o geanta frumoasa din piele de vitel realizata de Francesca Moretti. Geanta se gaseste in 8 culori disponibile si vine cu un cadou: cartea Totul pentru tine de Mary Carter.

Geanta de dame este fabricata in Italia din piele de vitel si are doua barete fixe si o bareta detasabila din metal si piele. Poate fi purtata si pe umar. Are doua compartimente separate de un buzunar cu fermoar iar inchiderea se face cu fermoar. Intretinerea gentii se face prin curatare cu un material moale.

Dimensiuni aproximative in cm: Lungime – 34; Latime – 12; Inaltime – 24;
Culori disponibile pentru geana: negru, bleumarin, roz, gri, albastru deschis, caramel, aramiu si rosu aprins.

Pentru achizitia gentii din piele acceseaza link-ul:
Geanta dame Francesca Moretti

Geanta de mana din piele Francesca Moretti Alma

Geanta de mana din piele Francesca Moretti Alma

Cartea “Totul pentru tine” de Mary Carter este publicata in august 2015 de Lira in colectia Carti Romantice.

Format: 107×177;
Tip coperta: Brosata;
Numar pagini: 384;
ISBN: 978-606-741-941-2;

Cartea Totul pentru tine de Mary Carter

Cartea Totul pentru tine de Mary Carter

One comment on “Promotie Geanta de mana din piele Francesca Moretti Alma

  1. SRL says:

    Bailey Jordan isi iubeste sotul, Brad, de cand aveau amandoi zece ani. L-a urmat in toate aventurile, de la infiintarea unui mic magazin in Seattle pana la cafeneaua din Colorado si magazinul de placi de surfing din Santa Monica si a indurat fiecare esec cu stoicism.
    Acum insa e randul ei sa se afirme: are o cariera de succes in domeniul imobiliar in Manhattan si este pregatita sa aiba un copil pana in momentul in care, din cauza unui accident, sotul ei intra in coma.
    Clipele petrecute intre viata si moarte l-au schimbat radical pe Brad. Cumpara un far pe fluviul Hudson, intentionand sa-l transforme intr-o pensiune, iar Bailey, fericita sa-l aiba din nou alaturi, ii acorda tot sprijinul. Farul este superb, insa dificultatile ca renovarea, transportul proviziilor cu barca, relatiile complicate cu localnicii si oaspetii sunt enorme.
    Si de parca nu ar fi fost de ajuns, Bailey descopera existenta unui secret din trecutul lui Brad care o face sa se indoiasca de sotul ei, de casnicia ei si de cat de departe poate merge ca sa le pastreze.

Leave a Reply