Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

20% reducere la kit-urile NIKON 1 si bonus card Sandisk Ultra de 8GB plus geanta NIKON

In perioada 8 aprilie – 6 mai, la Altex si evoMAG poti achizitiona la SUPER PRET oricare dintre kit-urile NIKON 1. Ai reducere de 20% si primesti BONUS un card Sandisk Ultra de 8GB plus o geanta NIKON. Acum trebuie sa-ti iei un aparat foto de calitate!

Recomandarea noastra este sa studiati cu atentie toate ofertele. De exemplu, o camera foto digitala NIKON 1 J1 cu obiectiv interschimbabil de 10-30mm, 10.1 Mp si ecran de 3 inch costa 1.200 de lei la reducere iar un aparat foto mirrorless NIKON 1 V2 cu obiectiv de 10-30mm VR cu filmare Full HD si rezolutie efectiva de 14.2 MP costa in promotie 3.200 de lei.

SuperPromo Nikon 1 fara TVA

Si daca tot am vorbit de oferte la NIKON iata inca una tentanta: in perioada 21 februarie – 31 decembrie 2013, cumpara un aparat foto NIKON COOLPIX AW110, inregistreaza-l pe www.nikonisti.ro si primesti instantaneu doua bilete la Parc Aventura Brasov si participi automat la tombola ce are drept premiu lunar o super bicicleta Giant Talon LTD.

Trebuie sa mai stiti ca pentru orice aparat foto DSLR Nikon si obiectiv Nikon aveti posibilitatea sa-i prelungiti garantia de la 2 ani la 3 ani daca il inregistrati pe site-ul www.nikonisti.ro/comunitate in maximum 30 zile de la achizitie. Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR, Nikon 1 si obiectivele NIKKOR, 1 NIKKOR vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani.

Garantie 3 ani pentru aparate foto Nikon DSLR, Nikon 1 si obiective NIKKOR, 1 NIKKOR

Unul dintre beneficiile importante ale existentei unui importator oficial Nikon in Romania este garantia extinsa la 3 ani oferita aparatelor foto Nikon DSLR, Nikon 1 si obiectivelor NIKKOR, 1 NIKKOR.

Decizia prelungirii garantiei pentru aparatele foto Nikon DSLR, Nikon 1 si obiectivele NIKKOR, 1 NIKKOR subliniaza increderea distribuitorului oficial in fiabilitatea aparaturii foto a producatorului japonez si ofera utilizatorilor un beneficiu exclusiv, o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea aparatelor foto pe care le folosesc.

Aparatele Nikon COOLPIX si bliturile beneficiaza de 2 ani garantie. Accesoriile foto (baterii, incarcatoare) si aparatele foto Nikon achizitionate din afara Romaniei beneficiaza de 1 an garantie.

One comment on “20% reducere la kit-urile NIKON 1 si bonus card Sandisk Ultra de 8GB plus geanta NIKON

  1. Oferta la aparate foto NIKON gasesti si pe site-ul nostru

Leave a Reply