Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Reducerile de azi sunt toate pentru frumuseta ta!

Mari reduceri la produsele pentru infrumusetare si pentru ingrijire personala, atat pentru ea cat si pentru el. Hai straluceste de frumusete!

Reduceri de pana la 40% la produsele pentru ingrijire personala Philips: aparate de tuns, epilatoare si uscatoare de par. Am gasit in lista cel mai ieftin uscator de par, un Philips HP8107/00 de 1200 W si 3 trepte de viteza cu doar 35 lei si un aparat de tuns Philips QC5105/15 cu doar 60 de lei. Daca vreti alte marci consultati listele de reduceri la aparate de tuns, epilatoare si uscatoare de par.

Reduceri de 25% la produsele pentru ingrijire personala Rowenta. Am consultat si pentru Rowenta lista de reduceri si am gasit un ondulator Rowenta CF2132F0 ceramic cu doar 38 de lei, un uscator Handy Elite Rowenta CV1312 de 1400 W cu 2 trepte, la pretul de 41 de lei. Chiar si un ondulator Elite Rowenta CF3312F0 ceramic se daseste acum la pretul de 67 de lei. Cred ca merita si aceasta promotie produsele pentru ingrijire personala Rowenta consultata.

20% Reducere la placile si uscatoarele de par Remington. O sa gasiti mini aparate pentru intins parul, pentru creponat si uscatoare de par la pretul de 56 de lei fata de 69 de lei pretul normal.

20% Reducere la placile si uscatoarele de par Remington

20% Reducere la placile si uscatoarele de par Remington

Reduceri de 15% la cosmetice marca Mario Badescu. O sa gasiti la reducere produse pentru ingrijirea fetei si tratamente impotriva acneei. De exemplu, un tratament facial Mario Badescu Silver Powder costa acum doar 63 de lei iar un tratament facial Mario Badescu Acne Facial Cleanser, costa 80 de lei.

… Si nu uita sa-ti protejezi pielea de razele soarelui! Acum este momentul sa faci cumparaturi deoarece sunt reduceri. Ai la dispozitie reduceri la cremele pentru protectie solara pentru corp Bruno Vassari.

Iar, pentru ca totul sa fie perfect, ai si o reducere de 30% la noua colectie de lacuri de unghii Skyfall.

Hai profita de reduceri si impresioneaza-i pe toti cu un look perfect!

Creme de protectie impotriva razelor soarelui Bruno Vassari

Creme de protectie impotriva razelor soarelui Bruno Vassari

Leave a Reply