Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Coafura voluminoasa si rezistenta cu Remington Big Style AS7055

Iata noua perie cu aer cald cu bigudiuri atasabile, Remington Big Style AS7055, pentru o coafura voluminoasa si rezistenta.

Prezentare trusa bigudiuri electrice Remington Big Style AS7055

Parul cu volum este din nou la moda, iar Remington Big Style Air Rollers sunt calea cea mai simpla de a avea un look glam in cel mai scurt timp. Fie ca vrei sa-ti retusezi coafura sau sa-ti aranjezi parul dupa ce l-ai spalat, vei obtine volumul ideal in cateva minute, exact ca atunci cand mergi la salon.

Remington Big Style AS7055

Remington Big Style AS7055

Big Style este alternativa perfecta atat pentru bigudiurile incalzile, cat si pentru peria rotativa. Aparatul dispune de 15 bigudiuri aderente, care nu neceseta clipsuri. Alegi marimea potrivita pentru parul tau, atasezi bigudiul si cu ajutorul aparatului, rotesti bigudiul pana la radacina, in timp ce usuci parul din interior, pentru cele mai bune rezultate. Recomandarea hair stylistilor este sa folosesti bigudiurile mari la radacina, pentru mai mult volum, si bigudiurile mai mici pe lungimea parului si la varfuri, pentru bucle mai stranse si valuri.

Poti sa optezi pentru bucle luxuriante sau pentru coafuri sofisticate cu extra volum la radacina, iar peria atasata aparatului te ajuta sa-ti finisezi look-ul prin conturarea varfurilor si stimularea facila a volumului de la radacina. Daca folosesti Big Styler pe parul ud, foloseste concentratorul inainte sa incepi sa te coafezi.

Indiferent de tipul de par, moale, casant sau rebel, Big Style este gandit sa-ti ofere rezultatele optime pentru obtinerea unei coafuri de invidiat. Primesti si o geanta speciala pentru depozitare, asa ca nu-ti ramane decat sa te bucuri de noul tau look.

Specificatii Remington Big Style AS7055:

 • Perie cu aer cald cu bigudiuri atasabile
 • Putere 800W
 • Accesoriu pentru bigudiuri
 • Bigudiuri de 3 marimi: 5 mici (30 mm), 5 medii (38 mm), 5 mari (50 mm)
 • Perie de 50 mm cu peri termali pentru volum
 • 2 trepte de caldura/viteza
 • Jet de aer rece pentru intarirea coafurilor
 • Concentrator pentru uscare si coafare de precizie
 • Intrerupator pentru detasarea accesoriilor
 • Gentuta pentru depozitare
 • Bucla de agatat
 • Cablu pivotant
 • Dimensiuni cutie: 166 x 277 x 202
 • Greutate pachet: 1193 g
 • Garantie: 36 luni.
Remington-Style – Big Style Bigudiuri Electrice – Tutorial
Remington-Style - Big Style Bigudiuri Electrice - Tutorial
Trusa de bigudiuri electrice Remington Big Style AS7055

Trusa de bigudiuri electrice Remington Big Style AS7055

Instructiuni de utilizare:

 1. Nu permiteți niciunei părți a aparatului să atingă fața, gâtul sau scalpul.
 2. Nu îndreptați aerul direct înspre ochi sau alte zone sensibile.
 3. În timpul utilizării, aveți grijă ca grătarele de intrare și ieșire a aerului să nu fie blocate; aceasta ar putea cauza oprirea automată a unității. Dacă se întâmplă acest lucru, opriți aparatul și lăsați-l să se răcească.
 4. Asigurați-vă că grătarul de intrare nu este blocat spre ex. de scame, fire de păr, etc.
 5. Spălați-vă părul și folosiți balsam ca de obicei.
 6. Stoarceți umezeala în exces cu un prosop și pieptănați părul.
 7. Selectați accesoriul înainte de a porni aparatul.
 8. Accesoriile pot fi conectate la mâner prin simpla aliniere a săgeții de deasupra butonului de blocare/eliberare a accesoriului la mâner și făcând clic în stânga lacătului.
 9. Înainte de coafare, împărțiți părul în secțiuni. Coafați mai întâi șuvițele de jos.
 10. Rădăcini şi păr uscat parţial înainte de coafare.
 11. Pentru a zvânta părul, folosiți concentratorul.
 12. Peria termică pentru volum, de 50 mm, conferă volum și plenitudine rădăcinii. Poate fi folosită și pentru coafarea vârfurilor părului lung și pentru aranjarea buclelor naturale.
 13. Selectați temperatura și viteza dorite, utilizând butoanele de pe mâner.

Utilizarea bigudiurilor:

 1. Selectați mărimea preferată a bigudiului și glisați bigudiul în jos pe adaptor. Apăsați clema de eliberarea a bigudiului și împingeți bigudiul înspre mâner. Eliberați clema care blochează capătul bigudiului.
 2. Luați 1 inch (24,5 mm) de păr și țineți-l ferm deasupra sau pe o parte a capului.
 3. Ținând ferm părul, înfășurați vârfurile în jurul suprafeței auto-glisante a bigudiului.
 4. Fără a porni căldura, rotiți mânerul, înfășurând părul pe bigudiu. Asigurați-vă că toate vârfurile au fost bine prinse.
 5. Când bigudiul a prins jumătate din șuvița de păr, porniți aerul cald la căldură maximă timp de aproximativ 8-10 secunde sau până când simțiți că șuvița s-a zvântat sau s-a aranjat.
 6. Opriți căldura și continuați să înfășurați bigudiul bine înspre scalp, asigurându-vă că șuvița este bine prinsă în acest timp.
 7. Porniți căldura din nou timp de 8 secunde. Folosiți treapta de căldură inferioară pe scap, pentru a preveni arsurile.
 8. Apăsați clema de eliberare a bigudiului și glisați adaptorul pentru a-l scoate de pe centrul bigudiului, lăsând bigudiul bine fixat pe păr.
 9. Repetați procedura cu următoarea șuviță de păr.
 10. Lăsați toate bigudiurile în păr până când bigudiurile și părul s-au răcit complet și fixați coafura. Folosiți fixativ pentru a fixa și păstra coafura mai mult timp.
 11. Desfaceți încet și cu atenție fiecare bigudiu, pentru a permite părului să-și păstreze forma.

Utilizarea aerului rece

 1. Pentru a vă fixa coafura și a conferi luciu folosiți funcția de aer rece. Pentru a o activa, apăsați butonul în jos și glisați-l în față. Pentru a o dezactiva, glisați-l înapoi. Pentru a vă răci părul mai rapid, folosiți funcția de aer rece de fiecare dată când înfășurați un bigudiu în păr.
 2. Lăsați accesoriile să se răcească înainte de a le îndepărta.
 3. Pentru a scoate accesoriul, apăsați butonul de blocare/eliberare a accesoriului, învârtiți ușor accesoriul înspre dreapta și trageți accesoriul de la carcasa principală.

Intretinerea aparatului

 • Scoateți aparatul din priză și lăsați-l să se răcească.
 • Pentru a menține performanța maximă a produsului și prelungi viața motorului, este important să îndepărtați în mod regulat praful și murdăria de pe grătarul posterior și să îl curățați cu o perie moale.
 • Ștergeți toate suprafețele cu o cârpă umedă.
 • Nu folosiți agenți de curățare sau solvenți duri sau abrazivi

One comment on “Coafura voluminoasa si rezistenta cu Remington Big Style AS7055

 1. […] O alternativa perfecta atat pentru bigudiurile incalzile, cat si pentru peria rotativa folositi Trusa Remington Big Style AS7055! […]

Leave a Reply