Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Scaun auto Chicco Fold&Go I-Size Isofix, 3-12 ani cu 30% Reducere de Pret

Cumpara acum cu pret redus (-30%) pentru siguranta copilului tau in masina, scaunul auto Chicco Fold&Go I-Size Isofix!

Fold & Go i-Size este noul scaun auto de la Chicco, omologat in concordanta cu normativa europeana ECE R 129-02 (pentru o inaltime cuprinsa intre 100 si 150 cm). Este recomandat pentru copiii avand varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani.

Caracteristici scaun auto Chicco Fold&Go I-Size:

  • instalarea se realizeaza prin intermediul centurilor autovehicului si conectorilor Isofix, asigurand astfel maxima stabilitate si siguranta.
  • pentru a asigura cea mai buna protectie laterala in cazul unui impact, Fold & Go i-Size este echipat suplimentar cu acest Side Safety System, atasat de carcasa exterioara a scaunului auto.
  • conceput pentru a fi pliat cu usurinta, fapt care ajuta la transportarea si stocarea acestuia in mod facil.
  • conceput in conformitate cu directiva i-Size R129-02, un standard de siguranta foarte ridicat, care pune accent pe inaltimea copiilor
  • inaltimea si latimea scaunului auto se regleaza in mod independent, urmarind astfel dezvoltarea corecta a copiilor de la varsta de 3 ani si pna la 12 ani, oferindu-le un confort maxim, spatiu optim si protectie maxima.
  • toate dispozitivele de manevrare se afla incorporate in tetiera, astfel incat sunt foarte usor de accesat chiar si atunci cand scaunul este montat in masina (solutie patentata de catre Chicco).
  • confortul reprezinta un factor important pentru toti parintii atunci cand calatoresc in masina cu cei mici. Fold&Go i-Size poate fi usor reglat in 4 pozitii pentru a se ajunge la configuratia pentru somn.
  • acest sistem are rolul de a proteja zona abdominala a copiilor, prin adaugarea a inca unui punct de contact alaturi de cele 3 deja existente. Centura care trece peste solduri este mentinuta intr-o pozitie optima de-alungul oaselor pelvisului, reducand forta exercitata asupra abdomenului in cazul unui impact frontal.
  • acest scaun auto se pliaza in mod compact si se poate transporta cu foarte mare usurinta datorita manerului practic sau poate fi mutat dintr-o masina intr-alta sau poate fi depozitat in portbagaj, atunci cand nu este utilizat.

Cumpara pentru siguranta copilului in masina scaunul auto
Chicco Fold&Go I-Size Isofix

Scaun auto Chicco Fold&Go I-Size Isofix, Pearl (Gri), 100-150cm, 3-12ani

Scaun auto Chicco Fold&Go I-Size Isofix, Pearl (Gri), 100-150cm, 3-12ani

Leave a Reply