Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Schimba-ti vechiul scaun de birou cu unul nou

De ce-ti chinui spatele pe un scaun de birou ieftin si cu tapiteria rupta? Pe noile modele de scaune de birou ergonomice vei uita ca esti la birou si vei fi mai eficient. Spatele tau va ramane relaxat si sustinut intr-o pozitie corecta. Constructia ergonomica cu suport lombar si spatar reglabil va asigura confortul mult dorit chiar si atunci cand stai peste program.

Si, daca am vorbit de ergonomie mai sus, de ce sa-ti lasi copilul sa invete la un birou cu scaun de bucatarie? Da dovada ca “ai scaun la cap” si cumpara-i un scaun care sa-l atraga la biroul de studiu si care sa nu-i provoace dureri de spate. Pentru copii exista modele multicolore sau in culori vii, iar cele cu pretentii au imprimate personaje din desenele animate.

Cumparati-va cate un scaun care sa va reprezinte pe fiecare!
Poate ai auzit de “scaunul directorial”? Nu trebuie sa ocupi un post de director ca sa stai pe un scaun directorial. Este suficient sa-ti pese de sanatatea si confortul tau. Preturile scaunelor ergonomice ieftine pornesc de la 300 lei iar ale celor directoriale de la 600 lei. In general, un scaun de birou directorial este si ergonomic. Pentru unul cu piele ecologica ajungeti sa platiti peste 1.000 lei, dar stima de sine se mentine ridicata cu cheltuiala. Pentru copii gasiti si mai ieftine de 300 lei, dar nu le recomandam deoarece nu au suport lateral ci doar reglaj pe inaltime. Iar, daca tineti la parchetul dvs. cautati un scau cu role de cauciuc, nu de plastic. Ca sa fie considerat ergonomic, scaunul trebuie sa permita ajustarea unghiului spatarului si sa ofere un minim de confort, cum ar fi, manerele tapitate, care nu-ti racesc mainile ori sa-ti rupa manecile de la camasa. Mai jos aveti cateva exemple de scaune de birou pe care merita sa sezi.

Consulta oferta noastra la scaunele de birou! Poate gasesti unul din cele peste 300 are sa te puna in valoare…

Scaune de birou ieftine

Scaune de birou ieftine

Scaune de birou ergonomice

Scaune de birou ergonomice

Scaune de birou directoriale

Scaune de birou directoriale

Leave a Reply