Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Sistem audio Sharp GX-BT7

Sharp GX-BT7 este un sistem de boxe prin Bluetooth compatibil cu majoritatea dispozitivelor media, inclusiv, iPad, iPhone, si iPod. Este numai bun pentru mini petreceri.

Caracteristici principale sistem audio:

  • Wireless Bluetooth Speaker System
  • Tag NFC One Touch pentru pentru conectare rapidă
  • Suport complet Apple prin iAP, USB-ul superior
  • Mecanism în mişcare cu efect de sunet pneumatic
  • Iluminarea cu leduri albastre se sincronizează cu ritmul muzicii
  • Putere de ieşire totală 20 W RMS
  • Două tag-uri NFC şi compatibilitate cu iPad incluse
  • Consum redus de energie, mod în aşteptare, 0,4 waţi
Sistem audio Sharp GX-BT7

Sistem audio Sharp GX-BT7

Noul produs Sharp Bluetooth Speaker este un „prieten de încredere” al dispozitivelor, fiind compatibil cu mai toate tipurile de dispozitive media. Redarea muzicii prin Bluetooth este caracteristica principală a acestui produs, însă, pe lângă aceasta, produsul este compatibil şi cu dispozitive Apple, precum iPad, iPhone sau iPod, cu redare şi încărcare prin terminal USB. Desigur, dispozitivul este compatibil şi cu redarea standard de pe stickul de memorie. Mai mult, Sharp a îmbunătăţit acest produs cu încă două funcţii. În primul rând, GX-BT7 nu numai că este compatibil cu redarea audio prin Bluetooth, dar include şi tehnologia NFC într-un mod deosebit.

Două tag-uri NFC cu setări libere sunt furnizate ca accesorii. Le puteţi aplica în orice loc adecvat din locuinţa dumneavoastră la o distanţă de 10 metri, utilizând suporturile Velcro incluse în pachet. Făcând acest lucru, nu va mai fi necesar să vă deplasaţi pentru obţinerea conexiunii NFC, aşa cum se întâmplă în cazul dispozitivelor de pe piaţa actuală pornite prin NFC. Sharp promovează tag-urile NFC cu setări libere pentru a îmbunătăţi conexiunea pentru Bluetooth şi pentru a facilita utilizarea, cu ajutorul unei simple atingeri a acestor tag-uri, în loc de operarea produsului în sine.

Conexiunea Bluetooth prin NFC este la dispoziţia dumneavoastră. În al doilea rând, acest produs este compatibil şi cu protocolul Android Open Accessory. Acest lucru înseamnă că vă puteţi conecta smartphone-ul cu sistem Android la terminalul USB şi vă puteţi bucura de calitatea audio înaltă a redării prin dispozitivul GX-BT7, în timp ce vizionaţi videoclipuri pe You Tube, ascultaţi muzică, jucaţi jocuri online, sau vizionaţi filme. În comparaţie cu conexiunea USB de pe piaţă, care vă consideră smartphone-ul un dispozitiv de memorie extern care suportă numai formate MP3 sau WMA, această funcţie a dispozitivului GX-BT7 permite semnalul digital PCM al smartphone-urilor sau a tabletelor. De asemenea, permite şi încărcarea dispozitivelor, simultan. Această compatibilitate cu dispozitivele Android depide foarte mult de versiunea sistemului în sine. Sharp oferă inovaţii audio şi produse cu un design minunat, special pentru stilul de viaţă modern.

GX-BT7 este structurat în formă cilindrică, având un mecanism motorizat şi un subwoofer la fiecare capăt (2 unităţi încorporate de 8 cm). În plus faţă de îmbunătăţirea experienţei stereo, extinderea difuzoarelor canalelor din dreapta şi din stânga este una din uneltele care pot îmbunătăţi unghiul sunetului stereo şi al celui provenit din woofer. Mecanismul motorizat a fost special creat pentru a ajusta în mod corect unchiul sunetului. De asemenea, spaţiul din centru are un design artistic, fiind dotat cu leduri care pulsează în timpul redării muzicii. O combinaţie perfectă între dotări şi design.

Asculta muzica preferata la sistemul audio
Sharp GX-BT7

Sistem audio Sharp GX-BT7

Sistem audio Sharp GX-BT7

Detalii tehnice
Specificatii produs Putere Totala 20 W
Conexiune USB Da
Conexiune Bluetooth Da
Conexiune Wireless Da
Caracteristici fizice Lungime unitate de baza (mm) 446
Adancime unitate de baza (mm) 154
Inaltime unitate de baza (mm) 155
Greutate unitate de baza (Kg) 2.28
Sharp Bluetooth Speaker GX-BT7
Sharp Bluetooth Speaker GX-BT7

Leave a Reply