Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cele mai bune tarife online la asigurari auto RCA, CASCO si CMR

Cautai un RCA ieftin? Felicitari, l-ai gasit pe cel mai ieftin de pe piata! Compara si alege cea mai buna oferta RCA! Primesti asigurarea RCA gratuit, oriunde in tara!

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA)

Exista asigurari auto ieftine? DA!
Orice sofer isi doreste asigurari auto ieftine, in asa fel incat bugetul de care dispune sa nu fie afectat prea mult. Cele mai avantajoase asigurari auto ieftine pot fi gasite doar pe rca-ieftin.ro, care asigura cele mai mici tarife RCA de pe piata. Site-ul pune la dispozitie un tarife RCA prin intermediul caruia sunt calculate tarifele de la mai multe companii de asigurari si din care soferul poate alege un RCA ieftin de la ce asigurator doreste.

Pe ASIGURARE beneficiezi de cele mai bune asigurari RCA. In plus, soferii pot beneficia si de reduceri RCA, pe baza unor particularitati. De exemplu, somerii, bugetarii sau cei care au copii vor plati un RCA mai ieftin. Si sistemul bonus malus joaca un rol important in ceea ce priveste pretul RCA care va fi platit. Dincolo de acest aspect, soferul nu mai trebuie sa mearga din agentie in agentie, pentru ca poate achizitiona un RCA online in doar cativa pasi. Intregul proces nu dureaza mai mult de 5 minute.

De ce trebuie sa-ti faci o asigurare RCA?
Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) se incheie pentru ca un tert prejudiciat sa beneficieze de despagubiri in momentul in care este implicat intr-un accident auto, care are loc din cauza soferului asigurat. Despagubirile acopera atat daunele materiale, cat si vatamarile corporale suferite.
Asigurarea RCA este obligatorie, spre deosebire de CASCO, o asigurare de tip facultativ, care asigura despagubiri pentru asigurat in momentul in care are parte de un accident, indiferent din vina cui. In cazul in care un sofer nu isi incheie polita RCA, legea 136/1995 prevede sanctionarea cu amenda, la care se adauga retinerea certificatului de inmatriculare al autovehiculului, care va fi inapoiat doar in momentul in care este prezentat documentul care atesta incheierea asigurarii.
O asigurare RCA se incheie pe perioada determinata:
– fie anual sau semestrial, pentru vehiculele care sunt inmatriculate sau inregistrate, dupa caz;
– pe o perioada limitata, pentru masinile care sunt inmatriculate sau inregistrate provizoriu (nu trebuie depasite 90 de zile);
– pe perioada inmatricularii sau a inregistrarii temporare (nu trebuie sa se depaseasca 12 luni);

Polita RCA este aleasa de cele mai multe ori in functie de pret, deoarece de asigurare va beneficia o alta persoana, cea care este prejudiciata de catre asigurat. Prima anuala difera in raport cu diversi factori: proprietarul, care poate fi persoana fizica sau juridica, pensionar sau persoana cu deficiente locomotorii, localitatea in care traieste soferul, varsta celui care conduce respectiva masina, precum si marca automobilului.

Ai 7 motive de a cumpara un RCA ieftin

1. Ai cel mai bun tarif din Romania!
Noi nu avem adaos comercial! Iti garantam cel mai bun tarif!

2. Poti face plata cand primesti polita RCA
Siguranta totala: poti refuza polita daca pare ceva in neregula

3. Livrare gratuita in 3 ore in Bucuresti
Si in maxim 24 de ore oriunde in tara, prin reteaua Cargus

4. Primesti polita pe e-mail, la plata online
O poti printa si folosi pana cand primesti RCA-ul original

5. Nu trebuie sa mai cauti loc de parcare
Deoarece comanzi online, iar polita vine acasa

6. Mai mult de 200.000 de clienti au incredere in noi
Inca din 2006, de la aparitia site-ului rca-ieftin.ro.

7. Nu trebuie sa mai introduci datele data viitoare
Tariful se calculeaza instant doar pe baza seriei de sasiu

Prin intermediul RCA ieftin beneficiezi de cele mai scazute preturi de pe piata de asigurari. Un RCA ieftin iti garanteaza cel mai mic pret, astfel incat bugetul tau sa nu fie afectat major in momentul in care trebuie sa inchei asigurarea obligatorie de raspundere civila auto. Prin intermediul unui calculator RCA vei afla in doar 3 minute cat anume te costa polita, astfel ca stii dinainte cat trebuie sa scoti din buzunar. Acum beneficiezi de posibilitatea de a comanda un RCA ieftin online, astfel ca nu mai este nevoie sa te deplasezi la o agentie anume. Iti poti cumpara asigurarea de pe internet, stand acasa, iar polita o vei primi prin curierat la adresa si la ora stabilite de tine. Odata cu un RCA ieftin beneficiezi si de comoditate si siguranta. Un alt avantaj major in momentul in care comanzi un RCA ieftin este reprezentat de faptul ca livrarea politei la tine acasa este gratuita, indiferent de localitatea in care locuiesti.

Calculezi in doar 3 minute tarifele de la toate companiile de asigurari din Romania si poti alege cea mai ieftina polita, cu livrare gratuita la tine acasa.
Soferii din Bucuresti primesc polita in 3 ore, iar cei din provincie in maxim 24 de ore. Livrarea RCA-ului este gratuita, indiferent de valoarea acestuia sau de locatie.

Asigurarea CASCO

Incheie online polita de asigurare EuroCasco pentru a beneficia de acoperirea riscurilor in toata Europa! Ai posibilitatea incheierii politei atat cu fransiza, pentru un pret mai bun, cat si fara fransiza, pentru o acoperire totala…

De ce mai este nevoie de o Asigurare CASCO daca ai deja RCA?
Pentru ca protectia masinii sa fie completa, se recomanda ca soferul sa cumpere si o asigurare Casco, astfel incat sa primeasca despagubiri in cazul in care masina personala este avariata.
Asigurarea CASCO reprezinta acea polita de asigurare care va ajuta sa va protejati autovehiculul in diverse situatii, precum furt, lovire, avariere in parcare sau alte daune pe care acesta le poate avea cu timpul, indiferent de cat de responsabil ati fi dumneavoastra in calitate de proprietar in aceste situatii.

Nu conteaza daca sunteti implicat in mod direct sau indirect, conteaza ca aveti asigurare CASCO, care va poate ajuta sa beneficiati de despagubiri. Aceasta polita este un fel de RCA privat, deci o raspundere civila auto, insa cu mai multe beneficii, avand in vedere ca polita de RCA il ajuta doar pe cel care a fost pagubit, deci nu si pe cel care a fost vinovat de producerea avariilor, indiferent de cat de infime ar fi fost acestea.

Astfel, putem spune ca o asigurare CASCO acopera o serie de riscuri mult mai mari, printre care: avariile, care se pot referi la derapari, ciocniri, zgarieri, rasturnari, caderi in prapastii, caderea unor corpuri straine pe autovehicule, caderea in apa a masinii, actiuni de reavointa a anumitor persoane terte, de exemplu actele de vandalism, incendii, explozii, trasnete, inundatii, grindina, cutremur, avalanse de zapada, prabusire sau alunecare de teren si multe altele de acest gen.

Asigurarea CASCO acopera si cazurile de furt, fie ca a fost furata masina in sine sau doar anumite parti din aceasta, precum si in cazul in care au fost avariate geamuri, oglinzi, incuietorile in timpul unui furt ori a fost necesara inlocuirea setului de chei si altele. Insa asigurarea de acest tip nu se rezuma doar la masini, la autovehicule, ci si la orice alte vehicule ce pot fi autopropulsate, care sunt rutiere, iar aici sunt incluse si remorcile, rulotele tractate, inmatriculate pe teritoriul tarii noastre si aflate in posesia legala a asiguratului.

Astfel, de asigurarea CASCO pot sa beneficieze toate autovehiculele care au o stare de functionare buna, cu inspectia periodica la zi si care nu au o vechime mai mare de 12 ani, de regula. Polita se va incheia numai dupa ce automobilul in cauza a fost inspectat si s-au prezentat toate documentele necesare, s-au facut si poze ale autovehiculului, s-au notat toate imbunatatirile care au fost aduse acestuia sau modificarile sale etc.

Totodata se vor nota toate micile defectiuni pe care masina le are inainte de a fi incheiata asigurarea RCA, deoarece acestea nu vor fi despagubite. De mentionat este ca mai toate companiile de asigurari au inceput sa practice un sistem de fransiza care se rezuma la faptul ca asiguratorul are dreptul sa nu despagubeasca o anumita parte din daune.

Asigurarea CASCO este de multe ori mult mai utila, avand in vedere ca ea acopera foarte multe nevoi, insa din pacate, mai scumpa si nu in ultimul rand si facultativa. Asta inseamna ca daca aveti asigurarea obligatorie RCA, puteti sa va faceti si asigurarea CASCO, pentru o siguranta mult mai mare, insa aceasta este, desigur, aleasa mai adesea de proprietarii de autovehicule care au o valoare mai mare, avand nevoie de protective suplimentara.

In concluzie, putem spune ca asigurarea CASCO este un fel de asigurare RCA privata, aflata de partea platitorului si nu de partea pagubitului.

Asigurare CMR

De ce o companie de transport trebuie sa aiba o asigurare CMR?

CMR reprezinta asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata in calitate de caraus. Acest tip de asigurare se adreseaza companiilor care realizeaza transporturi in tara sau in strainatate cu vehicule din proprietatea personala, inchiriate sau in gestiune, in caz de distrugere a marfurilor din dotare. Practic este asigurata marfa, fara nici o legatura cu asigurarea care se face masinii.

Acest tip de asigurare se incheie pe un anumit transport, pe o calatorie sau pentru o anumita perioada de timp. Dincolo de acest aspect, polita CMR acopera riscurile din momentul primirii marfii pana la predarea acesteia, fiind asigurate pierderea totala, partiala sau deteriorarea produselor care sunt transportate. Mai este inclusa si depasirea termenului de livrare.

In ceea ce priveste furtul, exista mai multe situatii: unele companii asigura doar furtul prin efractie, altele acopera furtul integral sau partial, fiind specificat de cele mai multe ori ca si clauza suplimentara.

Polita CMR nu va acoperi pagubele indirecte, precum scaderea preturilor marfurilor, pagubele produse pe perioada razboiului sau diverse actiuni cum ar fi tulburari civile, cheltuieli care sunt destinate imbunatatirii sau transformarii bunurilor sau orice tip de avarie care nu este prevazuta in polita de asigurare.

Suma despagubita printr-o astfel de asigurare nu este fixa, ci se calculeaza plecand de la costul marfii in momentul in care este primita pentru transport. Valoarea ei este stabilita in functie de cotatiile de la bursa sau plecand de la preturile existente pe piata in acel moment.

Site-ul a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România – așa numita rovinietă. Toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați prin lege să aibă asupra lor, în situația în care utilizează drumurile naționale din afara orașelor, rovigneta, prin care demonstrează că au achitat acest tarif. Este important să cunoaștem valoarea acesteia, către cine se adresează, în baza cărui temei legal și mai ales de unde o putem procura!

Cele mai bune tarife online la asigurari auto RCA, CASCO si CMR

Cele mai bune tarife online la asigurari auto RCA, CASCO si CMR

One comment on “Cele mai bune tarife online la asigurari auto RCA, CASCO si CMR

  1. […] probleme atat la masina cat si la sanatate. Din acest motiv este bine sa te protejezi facand o asigurare auto si o asigurare medicala de calatorie. Si nu uita de […]

Leave a Reply