Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Telefoane oferite cadou la orice laptop Samsung ori Sony VAIO

Cumpara un laptop Samsung si primesti cadou cu un telefon mobil Samsung Galaxy Gio S5660, Dark Silver, ori un laptop Sony VAIO si primesti gratuit un telefon mobil Sony Xperia Tipo Dual Sim in valoare de 600 de lei!

Cateva cuvinte despre Galaxy Gio S5660:

Telefon mobil Samsung Galaxy Gio S5660, Dark SilverDesign clasic, rafinat, cu ecran HVGA de 3,2”
Designul rafinat al acestui telefon, precum si aspectul clasic reprezinta o extensie a stilului dvs. personal. Pentru ca nu sunteti un simplu adept al modei, va puteti dori un aspect mai clasic. Telefonul Gio satisface estetica dvs. cu privire la design, fiind in acelasi timp compact din punct de vedere al ergonomiei, pentru portabilitate usoara si utilizare confortabila. Ecranul HVGA de 3,2” este ideal atat pentru vizionarea videoclipurilor, cat si pentru rasfoirea fotografiilor.

Performanta puternica si Socializare nelimitata
Va veti bucura de viteza si performanta deosebita a acestui telefon. Nu va mai trebui sa asteptati incarcarea filmelor sau pornirea aplicatiilor: totul functioneaza rapid si fara probleme. Wi-Fi b / g / n asigura o navigare Web mai rapida, cu o acoperire mai mare ca pana acum, iar HSDPA de 7,2 Mbps descarca rapid fisiere mari. Datorita duratei mai mari de viata a bateriei, puteti face toate acestea si mult mai multe, cu o singura incarcare a bateriei.

Integrare de ultima generatie
Samsung Galaxy Gio S5660Un centru unic pentru toate mesajele dvs., Social Hub va ofera o perspectiva rapida la verificarea starii tuturor mesajelor din diferite platforme, inclusiv e-mail, mesagerie instant, retele sociale si SMS. Nu va trebui sa consultati calendare diferite pentru a obtine programele lor. Diferite calendare online, inclusiv Facebook Events, sunt integrate intr-un singur calendar usor de consultat. Nu va trebui sa consultati doua widgeturi diferite pentru a consulta ceasul si starea vremii, datorita widgeturilor hibride. De asemenea, exista un widget pentru monitorizarea utilizarii datelor, pentru ca factura telefonica sa nu scape de sub control.

Cumpara telefonul Samsung Galaxy Gio S5660

Cateva cuvinte despre Sony Xperia Tipo Dual Sim:

Telefon mobil Sony Xperia Tipo Dual Sim, BlackSmartphone: Da;
Touchscreen: Da;
Tip tastatura: Standard;
Retea 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900;
Retea 3G: 900 / 2100;
Dual Sim: Da;
Model Procesor: MSM7225AA;
Procesor (MHz): 800;
GPS: A-GPS;
Greutate (g): 99.4;
Sistem de operare: Android v4.0 (Ice Cream Sandwich);
Dimensiuni (W x H x D mm): 57 x 103 x 13;
Tip SIM: SIM;
Culoare: Negru;
GPRS: Da;
Tehnologie Bluetooth: V2.1;
Tehnologie wireless: 802.11 b/g/n;
NFC: Nu;
USB: MicroUSB v2.0;
Porturi: Jack 3.5 mm;

One comment on “Telefoane oferite cadou la orice laptop Samsung ori Sony VAIO

  1. Compara preturile la laptop-uri aici laprop

Leave a Reply