Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cinema 4K app

Aplicatia Cinema 4K app functioneaza pe Android si iti permite sa filmezi cu telefonul mobil la o rezolutie pe care doar camerele profesionale o au. In plus, are anumite functii pe care aplicatiile standard din telefon nu le ofera pentru filmare.

De exemplu, Cinema 4K iti permite sa filmezi cu un profil “Flat”, adica neprelurcat, ceva de genul raw in fotografie. Acest profil adauga cat mai putina culoare in imagine, lasand loc pentru corectii si ajustari de culoare. Daca in mod normal telefonnul filmeaza la o rata 60 Mbps bitrate cu Cinema 4K poti filma pana la 200 Mbps. La fel, si pe partea de sunet se poate inregistra pana la 320 kbps daca microfonul o permite. Alte functii permit selectarea si blocarea ISO-ului, a timpului de expunere sau a balansului de alb in timpul filmarii.
Aplicatia are si o functie de eliminare sau reducere a zgomotului datorat filmarii la un ISO ridicat, dar aceasta functie depinde mai mult de calitatea camerei de filmare din telefon. Se mai poate selecta si folderul in care vrei sa salvezi filmele, modul de stabilizare al imagini (din soft, optic/mecanic sau dezactivat), afisarea nivelei de orientare a aparatului, filmarea normala sau cu capul in jos si tipul liniilor de ghidare afisate pe ecran.
Singurul neajuns al aplicatiei este dimensiunea mare a fisierelor rezultate, un minut de filmare ajungand la 1,5 GB daca se filmeaza 4K la 200 Mbps bitrate. Ori asemenea fisiere sunt foarte greu de rulat si editat chiar si pe calculatoarele performante. Cel putin pe telefonul meu Samsung Galaxy S6 nu am putut vedea ce am filmat cu aceasta aplicatie. Un compromis ar fi filmarea la 100 Mbps bitrate.

Aplicatia pentru filmare cu telefonul mobil Cinema 4K app
Aplicatia pentru filmare cu telefonul mobil Cinema 4K app

Aplicatia poate fi instalata pe telefoanele cu sistemul de operare Android de aici: Cinema 4K – Frozen Volcano

Cinema 4K app

Cinema 4K app

One comment on “Cinema 4K app

  1. […] mai pot filma la rezolutia 4K mai mult de 10-15 minute in total. Cat despre filmarea cu aplicatia Cinema 4K ce sa mai vorbim. M-am straduit sa pastrez doar cele mai bune fotografii si filme in telefon dar […]

Leave a Reply