Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Fotografii realizate cu telefonul mobil

Ca sa castigi bani doar facand poze cu telefonul mobil este cel mai simplu si mai la indemana lucru in ziua de azi. Trebuie sa ai doar putina imaginatie, multa motivatie personala si putin ajutor financiar de la cei apropiati.

Sa incepi o afacere si singurul bun detinut sa fie un telefon mobil este de mult timp o realitate, mai ales in domeniul serviciilor dar sa castigi bani facand fotografii doar cu telefonul mobil este o provocare. Este o provocare pentru ca trebuie sa faci o investitie in telefon si in alte echipamente foto/video plus trebuie sa ai talent artistic si sa reusesti sa-ti gasesti clientii. Trebuie sa investesti cel putin 2000 de lei intr-un telefon mobil ce are o camera foto buna, la care se mai ridica inca cel putin 1000 de lei in lumini, trepiede si alte accesorii foto-video. Dintre toate provocarile cea mai grea este sa-ti gasesti clienti. Si aici apare problema deoarece cu un telefon mobil inca nu poti face orice tip de fotografie comerciala. De exemplu, nu poti fotografia la nunti dar poti fotografia flori pentru o florarie, produse industriale pentru o fabrica, aparatura electronica si electrocasnica pentru un magazin si chiar participa la anumite evenimente la care nu se impune o calitate asa de ridicata a imaginii. Poti chiar atrage artisti pentru portrete si fotografii de grup daca nu au pretentii prea mari. Trebuie doar ai ai vointa si imaginatie, iar daca lucrurile evolueaza in bine poti dubla suma cheltuita pe echipamente foto si video. Ultimul pas este sa treci la un nivel si mai ridicat si sa-ti cumperi o camera foto profesionala, asta daca consideri ca mai este necesar…

Iata o serie de fotografii pe care le-am realizat in 2016 cu telefonul mobil Samsung Galaxy S6 si pe care le-am pus in filmul de mai jos. Toate au fost prelucrate direct pe telefon cu ajutorul aplicatiilor gratuite Snapseed si Photoshop Express. Foarte putin m-am folosit de programul gratuit Gimp instalat pe desktop pentru a le mai face mici ajustari de luminozitate deoarece ecranul telefonului este mic. Majoritatea fotografiilor originale pot fi vazute pe contul meu de pe Flickr.

Fotografii realizare in 2016 cu telefonul mobil
Fotografii realizare in 2016 cu telefonul mobil

UPDATE: De curand am cumparat un aparat foto cu care fac 90%-95% din poze, restul le fac cu telefonul pentru ca sunt destule situatii in care telefonul are o viteza de reactie mult mai mare decat aparatul foto.

Situatii in care telefonul este mai rapid decat aparatul foto
Situatii in care telefonul este mai rapid decat aparatul foto
Fotografii realizate cu telefonul mobil

Fotografii realizate cu telefonul mobil

Leave a Reply