Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Orico 6629US3-C USB 3.0 Dual Bay HDD Docking Station

Un Dual Bay HDD Docking Station USB 3.0 ca Orico 6629US3-C iti permite sa faci salvari de date pe hard disk-uri sau pe SSD-uri externe. Mai mult, se poate clona un hard disk fara a fi nevoie ca dispozitivul sa fie conectat la un PC ori la un telefon/tableta.

M-am trezit ca nu mai am nevoie de un hard disk si de doua SSD-uri. M-am gandit ca cea mai buna solutie este sa fac salvari de date pe ele si sa le folosesc doar pentru recuperarea datelor daca este nevoie. Problema este ca la un laptop nu pot fi conectate decat prin intermediul unui Dock HDD. Stiam ca exista asemenea accesorii dar nu am fost interesat sa le evaluez pana acum. Asa am descoperit, de exemplu, ca existe unele modele care au Wi-Fi si functie de clonare a datelor de pe un Hard Disk/SSD pe altul. Practic, unele modele se apropie mai mult de NAS-uri (network attached storage) decat de un hdd rack simplu.

Orico 6629US3-C este un Dual Bay HDD Docking Station USB 3.0 ce are functie de clonare, este compatibil cu toate sistemele de operare (Windows/Mac OS/Linux/Android) si este de tipul plug and play (nu trebuie sa opresti calculatorul cand introduci ori cand scoti SSD-ul sau hard disk-ul). Mai mult, pentru clonare poate functiona fara sa fie conectat la un calculator iar viteza de clonare este de 80MB/s. Pe Android fuctioneaza prin intermediul unui cablu OTG (vezi ultima imagine captata de pe Galaxy S6).
Cu Orico 6629US3-C are posibilitatea scrierii si citirii a doua hard disk-uri simultan si este compatibil cu HDD/SSD de 2,5″/3,5″ SATA cu capacitate maxima de 4TB.

Ca neajunsuri mentionam necesitatea alimentarii de la priza si necesitatea ca HDD-ul pe care se face clonarea sa aiba o capacitate mai mare sau egala cu capacitatea SDD-ului sursa (chestiune logica!). Din cate am citit, pot existat mici diferente intre hard disk-urile cu acelasi cod de produs si aceeasi capacitate dar sa fie din loturi diferite si clonarea sa nu se poata realiza (probabil din cauza formatorii diferite).

HDD-ul Docking Station Orico 6629US3-C costa aproximativ 175 lei si include cablu USB 3.0 si cablu de alimentare.
Dimensiuni: 135 x 121 x 65 mm

Cumpara Orico 6629US3-C Dual Bay HDD

Orico 6629US3-C USB 3.0 Dual Bay HDD Docking Station
Orico 6629US3-C USB 3.0 Dual Bay HDD Docking Station
Dock HDD Orico 6629US3-C

Dock HDD Orico 6629US3-C

Orico 6629US3-C USB 3.0 Dual Bay HDD Docking Station

Orico 6629US3-C USB 3.0 Dual Bay HDD Docking Station

Andocare pe telefon prin cablu OTG

Andocare pe telefon prin cablu OTG

2 comments on “Orico 6629US3-C USB 3.0 Dual Bay HDD Docking Station

  1. […] cu SSD-uri si le folosesc pentru arhivarea datelor, in special a pozelor si a filmelor. Am un Orico 6629US3-C USB 3.0 Dual Bay HDD Docking Station, un Rack extern Orico 2588S3 si un HDD Rack RaidSonic Icy Box IB-AC603 si tot nu am destule pentru […]

  2. […] extern. Motivul pentru care l-am cumparat este ca nu are nevoie de alimentare spre deosebire de Orico 6629US3-C USB 3.0 Dual Bay HDD Docking Station si poate fi luat oriunde pleci cu laptop-ul. Iar daca mai ai si un cablu OTG poti sa-l conectezi […]

Leave a Reply