Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0 este bun pentru Laptop sau Smartphone

SanDisk Ultra este un Dual USB Drive de 32GB 3.0 bun pentru laptop si calulator dar si pentru smartphone sau tableta cu Android. Stick-ul USB are o viteza de transfer pe calculator de pana la 130 MB/s.

Cu SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 descarcati filme, fisiere audio si alte fisiere in doar cateva secunde. Stick-ul de memorie este recunoscut automat de telefon sau de tableta fara a mai avea nevoie de un cablu OTG. SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 se poate folosi pe calculatoare si laptop-uri care au ca sistem de operare Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac OS 10.6 sau mai recent ori Linux (nu este specificat dar l-am testat). Nu este necesar sa descarcati alte drivere suplimentare pe calculator sau telefon. Conectati stick-ul de memorie la portul microUSB al smartphone-ului sau al tabletei pentru a descarca/uploada fisiere sau folositi-va de celalalt capat pentru a transfera fisiere pe laptop sau pe calculator.
Puteti descarca aplicatia SanDisk Memory Zone App in Google Play Store care va permite sa va organizati eficient fisierele de pe smartphone. De asemenea, le puteti face copii de siguranta.

Specificatii tehnice SanDisk Ultra Dual USB Drive:

  • Tehnologie: USB 3.0;
  • Capacitate: 32 GB;
  • Viteza maxima de citire: 130 MB/s;
  • Sisteme de operare compatibile: Windows: Vista, 7, 8, Mac OS: 10.6 +, Linux;
  • Dimensiuni: 11 x 19.8 x 36.6mm;
SanDisk Ultra Dual USB Drive
SanDisk Ultra Dual USB Drive
SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0

SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0

Stick SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0

Stick SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0

2 comments on “SanDisk Ultra Dual USB Drive 32GB 3.0 este bun pentru Laptop sau Smartphone

  1. […] mai repede decat se incarca cu incarcator rapid de la Samsung. Am incercat sa listez de pe un stick USB dar nu sunt afisate pozele sub forma de iconita (apare un semn de intrebare ?) si m-am oprit. Este […]

Leave a Reply